Biciclist de 25 de ani, SPULBERAT de un microbuz, în Olt
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ
Un biciclist de 25 de ani a murit, miercuri dimineață, după impactul cu un microbuz, pe un drum județean din Olt. 

Miercuri dimineață, un accident mortal s-a produs pe  DJ 677, drumul care leagă localitatea Pleșoiu de Slătioara. În jurul orei 06:00, un apel la 112 anunța că o persoană aflată pe bicicletă a fost lovită de un microbuz. 

Un bărbat de 25 de ani, cu domiciliul în Priseaca, aflat pe bicicletă, a murit în drum spre muncă, după impactul cu un microbuz. 

„La data de 09 septembrie a.c., Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat prin SNUAU 112 despre faptul că în afara localităţii Pleşoiu, a avut loc un eveniment rutier.  Poliţiştii Biroului Rutier Slatina s-au deplasat la locul producerii accidentului şi din primele cercetări au stabilit faptul că un bărbat din comuna Pleşoiu, jud.Olt, in timp ce conducea un microbuz pe D.J.677 din directia Pleşoiu – Slătioara, a intrat în coliziune faţa-spate cu o bicicletă ce se deplasa în acelaşi sens de mers, pe care se afla un tânăr de 25 de ani din comuna Priseaca. În urma evenimentului a rezultat decesul biciclistului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0“, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu, conform Adevărul. 

În cauză a fost deschis dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel