Bicasso, serviciul de NFT-uri cu inteligență artificială (AI), se extinde la nivel global
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Foto: Freepik
Foto: Freepik
Binance, platformă de schimb de criptomonede, extinde serviciul de NFT-uri cu inteligență artificială (AI) Bicasso la nivel global, după testul european de succes.

Bicasso va deveni disponibil timp de 12 ore, din 29 martie, 12:00 UTC, până în 30 martie, 00:00 UTC, pentru încă 100.000 de utilizatori, atât existenți cât și noi, într-un sistem de tipul primul venit, primul servit, anunţă Binance.com.

Bicasso le permite utilizatorilor să creeze și să dețină o imagine personalizată creată cu AI, prin simpla trimitere a unei imagini, cum ar fi o fotografie de profil și oferirea de instrucțiuni creative. Bicasso se inspiră din combinația dintre imagine și instrucțiuni, pentru a oferi cel mai bun rezultat posibil, care poate fi rafinat și mai mult, in funcție de preferințele utilizatorilor. Odată ce sunt pe mulțumiți de imagine, aceștia își pot genera creațiile ca NFT-uri pe lanțul BNB. Aceste NFT pot fi apoi setate ca imagini de profil, partajate pe rețelele sociale sau transferate în portmoneul cuiva.

Cum a apărut Bicasso

Numele Bicasso este o fuziune a termenilor „Binance” și „Picasso” ce reflectă combinația de tehnologie și artă pe care o oferă serviciul. Lansat pentru prima dată ca test beta pe platforma sa NFT la 1 martie 2023, Binance a permis unui număr limitat de utilizatori să încerce serviciul. Câteva ore mai târziu, cererea a crescut vertiginos, iar Bicasso și-a atins obiectivul de a genera 10.000 de NFT-uri în doar 2,5 ore de la lansare.

Ediţie aniversară

Pentru a marca lansarea globală, Binance prezintă și o colecție exclusivă de NFT-uri Bicasso. Cu o serie de pisici și câini generați de AI, aceste 500 de piese de artă unice vor fi acordate utilizatorilor ca parte a unui program de recomandare. Unul dintre primele produse pe care testerii Binance Beta le pot încerca este un chatbot bazat pe AI, încorporat în Academia Binance. Alimentat de tehnologia avansată ChatGPT, chatbot-ul asigură utilizatorilor răspunsuri fiabile și actualizate cu privire la spațiul Web3 și la industria blockchain.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel