Biblioteca Metropolitană și Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România, parteneriat pentru promovarea proiectelor
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Ioana Ramona Mezei și Doru Dinu Glăvan în momentul semnării protocolului
Ioana Ramona Mezei și Doru Dinu Glăvan în momentul semnării protocolului
La sediul UZP din București a fost semnat un acord de parteneriat între Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România, reprezentată prin domnul Doru Dinu Glăvan, în calitate de președinte, și Biblioteca Metropolitană București, reprezentată de doamna Ioana Ramona Mezei, în calitate de director.

Obiectul contractului îl constituie promovarea reciprocă a proiectelor și imaginilor celor două instituții, cu ocazia tuturor evenimentelor și manifestărilor organizate de părțile semnatare pe toată perioada anului 2019, cu drept de prelungire în anii următori.

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România este persoană juridică, apolitică, neguvernamentală, neconfesională, cu deplină autonomie, înființată pe durată nelimitată, a cărei activitate se desfășoară conform legii române, a statutului și a reglementărilor interne. Este o asociație profesională de creație publicistică, jurnalistică, a ziariștilor din România și din comunitățile românești de peste hotare, devenită de utilitate publică prin HG 472/07.05.2008.

Biblioteca Metropolitană București este o rețea de biblioteci, aflată sub patronajul Primăriei Municipiului București publice, care facilitează accesul la informare și lectură, prin serviciul gratuit de împrumut la domiciliu. Prin complexitatea ofertei culturale pe care o pune la dispoziția publicului în filialele sale răspândite în toate sectoarele Bucureștiului, BMB contribuie activ la îmbunătățirea calității vieții membrilor comunității.

Vezi și: EXCLUSIV "Nu poți să spui că e jurnalist!" Pericol major: Niciun control asupra acestor persoane

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel