Bianca şi Cristea s-au împăcat
Data publicării:
Autor: Teodorescu Laura
WhatsApp
bianca-dragusanu
bianca-dragusanu

După doar trei zile de despărţire, Adrian Cristea şi Bianca Drăguşanu s-au împăcat, sâmbătă, îndemnaţi de către Florian Walter, patronul echipei Petrolul Ploieşti.

Bianca si Cristea s-au impacat
Adrian Cristea, fotbalistul Petrolului Ploieşti, a fost surprins miercurea trecută de fotoreporterii Libertăţii în timp ce îşi muta bagajele în apartamentul său de burlac.
Relaţia de trei ani cu Bianca părea să se fi stins pentru totdeauna, însă Florian Walter, care a promis că le va fi şi naş de cununie, s-a decis să intervină, sâmbătă. Acesta a organizat o mare petrecere într-o discotecă din Păuleşti, pentru a sărbători victoria în faţa Ceahlăului Piatra Neamţ (scor 5-0), la care s-a gândit să o invite şi pe Bianca. Când şi-a văzut iubita acolo, Cristea a zâmbit, s-a dus în întâmpinarea ei şi toată seara au stat de vorbă, potrivit libertatea.
Cei doi au o relaţie de doi ani, iar acum trei zile s-au hotărât să-i pună punct. Roşcata declara la momentul respectiv că nu ştie ce le rezervă viitorul ei şi fotbalistului. "Nu stiu dacă mai suntem împreună. Există în primul rând o relaţie de prietenie şi de respect. Când dispare încrederea atunci e o problemă. Depinde de amândoi dacă vom mai fi sau nu", a declarat Bianca la Happy Hour.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel