Data publicării:

Bianca Drăgușanu - Victor Slav, despărțire. Botezatu: Oamenii nu știu asta

Autor: Rodica Mitu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Cătălin Botezatu
Cătălin Botezatu
Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit, provocând rumoare în showbiz-ul românesc. Cătălin Botezatu s-a arătat trist la aflarea veștii.

"Bianca și Victor Slav sunt doi oameni cu foarte multă verticalitate, doi oameni deosebiți care, dacă într-adevăr au luat această decizie, care mi-ar plăcea să cred că este doar una de moment pentru că se întâmplă în cupluri astfel de momente, doar ei cunosc motivele pentru care au luat-o. Ideea este că, așa cum am spus-o și eu, în astfel de momente trebuie respectată intimitatea. Trebuie respectat dreptul la intimitate și la viață persoanală pentru că niciunul dintre noi nu știm ce s-a întâmplat acolo sau ce se întâmplă acolo cu adevărat.

Este o creație a mea

Pe Bianca o cunosc de foarte mulți, mulți, ani. Pot spune, în ghilimele, că este o creație a mea și mă mândresc cu asta și sunt poate singura persoană care a avut încredere în ea, de la început și până în momentul de acum. Am fost singurul care a spus că Bianca va ajunge departe. Că va face lucruri deosebite și că va demonstra oamenilor care s-au grăbit deseori să o catalogheze că este o femeie puternică, că poate deveni o femeie cu un statut extraordinar și, nu în ultimul rând, este o mama extraordinară și o soție.

Ei bine, în ceea ce îl privește pe Victor l-am cunoscut în ultima perioada și am descoperit în el un camarad extraordinar, un prieten extraordinar și nu în ultimul rând un profesionist. Suntem colegi la Kanal D și am avut șansa să lucrăm împreună, atât la formatul "Bravo, ai stil!", dar îl urmăresc și la emisiunea WOWbiz pe care din punctul meu de vedere o face cu foarte mult profesionalism și cu multă dăruire. (...)

Deci, ce pot spune despre doi oameni care muncesc, care pe lângă job-urile din televiziune aleargă și pentru alte job-uri pe care le au?! Poate că, de cele mai multe ori, o activitate intensă duce la, eu știu, "o neglijență" în familie. Oamenii care muncesc mult de cele mai multe ori nu mai au timp pentru familie, pentru persoană iubita", a declarat Cătălin Botezatu pentru WOWbiz.ro.

Oamenii nu știu 

"Oamenii nu știu asta, și aici mă regăsesc și eu, oamenii nu știu că noi cei care suntem tot timpul în lumina reflectoarelor și trăim o viață atât de frumoasă și de strălucitoare, nu întotdeauna suntem și fericiți. Noi ne sacrificăm viața personală, viața intimă, pentru job-ul și cariera pe care o avem. Nimeni nu știe că muncim câte 10-12 ore, în televiziune, că alergăm de dimineață până seara, că numai avem timp nici să mâncăm, nici să dormim și atunci e clar că o viață de cuplu, ce să mai vorbim despre o viață de familie, este aproape imposibilă dacă nu există înțelegere din partea celeilalte persoane", a mai spus Botezatu.

Vezi și: Cătălin Botezatu, din nou la medic: Mă rog la Dumnezeu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel