Bianca Drăgușanu, în scandal mare cu Andreea Raicu, după ce a apărut la Măruță: E porțelan toată!
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Andreea Raicu / captură foto emisiune Cătălin Măruță
Andreea Raicu / captură foto emisiune Cătălin Măruță
Bianca Drăgușanu are un mesaj pentru Andreea Raicu, după ce vedeta a fost invitată la PRO TV și a avut o discuție cu Cătălin Măruță în care s-a menționat și numele ei. 

Andreea Raicu a fost invitată în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, unde a vorbit despre cartea sa, dar și despre modul în care a învățat să se accepte și să aibă încredere în ea. 

„Atunci când te accepți, indiferent ce spun alții despre tine, tu știi cine ești. Înainte mă deranja când cineva îmi spunea ceva, pentru că încrederea în mine depindea foarte mult de părerile celorlalți. Aveam tot timpul nevoie de confirmări. Această carte este despre toate momentele în care îmi era greu, în care mă simțeam urâtă, deși eram pe toate copertele revistelor. Mă simțeam foarte urâtă. De multe ori, mă întrebam de ce mă iau oamenii în campaniile lor, pentru că nu mă simțeam frumoasă. Nu mă simțeam slabă, cu picioarele perfecte, că am cearcăne, că sunt șoldurile prea mari. E vorba despre felul în care te percepi tu”, a declarat Andreea Raicu.

Cătălin Măruță a menționat numele Biancăi Drăgușanu

La un moment dat, Cătălin Măruță a menționat numele Biancăi Drăgușanu, despre care a spus că are întotdeauna fotografiile perfecte: „Eu mă uit la pozele cu Bianca Drăgușanu. E porțelan toată”.

„Nu sunt reale, adică nu mai pare o persoană, pare un robot, o statuie. Nu știu ea, că nu o urmăresc, dar îmi imaginez. Este acest trend, această uniformizare a chipurilor. Toate arată la fel. Și știi ce este foarte trist? Că privirea este goală. Acolo îți dai seama când omul este conectat doar la el și când caută doar like-uri”, a spus Andreea Raicu.

Bianca Drăgușanu, mesaj. Reacția vedetei nu a întârziat să apară

În urma acestei discuții, Bianca Drăgușanu a avut o reacție dură. „Este o expirată. Se leagă de nume care fac rating, ca să fie băgată în seamă. Bravo, măi femeie! Invidia ta îmi dă valoare! Mulțumesc, eu te pup, și te apreciam, și încă o fac, chiar dacă tu mă ataci. Eu sunt importantă fără să vorbesc despre tine, tu nu”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru impact.ro.


CITEȘTE ȘI: Andreea Raicu, despre perioada din televiziune: Eram hăituită încontinuu. Paparazzi abia aşteptau să vâneze un moment de imperfecţiune

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel