Urmărește emisiunea live
Bianca Drăgușanu îl APĂRĂ pe medicul Călin Doboș, condamnat pentru omor. Decizie BOMBĂ
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Bianca Drăgușanu a sărit în apărarea lui Călin Doboș, medicul estetician, arestat pentru ucidere din culpă, pentru că o pacientă a murit în urma unor intervenții chirurgicale.

Fosta soție a lui Alex Bodi susține că medicul Călin Doboș este nevinovat. 

”Mi-e prieten înainte de doctor și vă spun că este nevinovat și o să iasă cu bine din această situație. Are sprijinul meu, îl susțin din orice punct are nevoie de mine, consider că este nevinovat. Această veche problemă a lui, credeam cu toții că s-a găsit rezolvare și se va dovedi că este nevinovat. Acuzațiile care i se aduc nu sunt fondate.

El este unul dintre cei mai buni esteticieni din țara asta. Eu cunoscut cazul, cunosc omul, nu există așa. Este un medic foarte prudent, foarte responsabil, nu a avut niciodată vreo clientă nemulțumită, de patru ani de când mă duc eu la el. Bag mâna în foc pentru el că nu este nimic adevărat. Dacă ar trebui să garantez pentru omul ăsta, aș garanta cu tot ce am atâta încredere am în omul acesta, de aceea mi se pare aberant acest caz", a spus Bianca.

Vedeta este dispusă să facă și o facultate de specialitate, doar pentru a-l apăra pe medic.

Dacă s-ar cerceta mai mult, s-ar știi cum a venit acea pacientă la el și de ce s-a ajuns la acolo, nu din cauza lui. Poate o să mă apuc acum să fac Facultatea de Drept și să îl apăr până în pânzele albe pe omul acesta”, a declarat Bianca Drăgușanu la Antena Stars, potrivit spynews

Călin Doboș a vrut să fugă din țară

Medicul estetician Călin Doboș, condamnat pentru ucidere din culpă, a fost prins, sâmbătă, în Vama Nădlac, în timp ce încerca să fugă din România. Ulterior, a fost predat unui echipaj din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Călin Doboş a fost condamnat, vineri, la trei ani de închisoare cu executare pentru ucidere din culpă, după ce o pacientă pe care a operat-o a murit în urma unei intervenții de liposucție. Medicul estetician nu s-a împăcat deloc cu sentința și a încercat să părăsească țara, în speranța că va scăpa de pușcărie. Însă a fost prins la punctul de trecere a frontierei Nădlac II și predat Poliției din Arad. Precizăm că, în primă instanţă, doctorul a fost achitat de Judecătoria Galaţi în acest dosar. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel