Bianca Drăgușanu, după ce Anda Adam a povestit public ce i-a spus: Nu există grad de comparație între noi
Autor: Ema Apostu | Publicat pe: 10 ian 2023, 17:14
WhatsApp
Surse foto colaj: Instagram Anda Adam / Bianca Drăgușanu
Surse foto colaj: Instagram Anda Adam / Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu a reacționat după ce Anda Adam a povestit public ce i-a spus.

"Ea s-a machiat recent la una din prietenele mele care locuiește în Constanța. Împreună au dezvoltat subiectul despre persoana mea magnifică și prietena mea mi-a transmis: băi uite am machiat-o pe Anda, am vorbit despre tine, eu i-am spus că țin la tine și că ești prietena mea și ea era gen afectată de lucrurile pe care le-ai spus despre ea de-a lungul timpului.

Dar eu nu am spus neapărat lucruri rele. Să zic că au fost așa mici răutăți pentru că în urmă cu vreo 10 ani, ea a fost foarte ofticată de faptul că eu m-am măritat cu Victor în șase luni și ea nu a reușit să se mărite în 8 ani. A făcut ea niște răutăți atunci, că nici la mine răutățile pe care le-am zis nu au venit gratuite și pe baza unor chestiuni nerezolvate între noi, de-a lungul eu am mai înțepat-o cu câte o vorbă copilărească", a explicat Bianca Drăgușanu pentru wowbiz.ro.

Vezi și: De ce au divorțat Anda Adam și Victor Slav. Ce i-a spus, recent, Bianca Drăgușanu artistei: "Am ajuns să avem o discuție"

"Ea a fost mereu foarte matură și civilizată"

"Au fost răutăți, dar nu gratuite. Lumea nu a știut niciodată ce este în spatele răutăților mele. Nu a fost niciodată invidie sau gelozie că eu nu aveam de ce să fiu geloasă pe ea. Într-adevăr, când am mai fost chemată la TV la diferite provocări și am fost întrebată de anumite contexte, pe mine m-a apucat așa caterinca și am făcut un mișto.

Prin prietena mea, care a fost așa un fel de punte, i-am zis că nu am nicio treabă cu ea și să îi transmită că mie chiar îmi pare rău că au existat între noi contrele astea, de fapt mai mult din partea mea că ea a fost mereu foarte matură și civilizată. I-am zis să îi transmită că am avut scăpările acelea răutăcioase, mă rog, copilărești și nu am nicio treabă cu ea", a mai spus ea.

"Nu există grad de comparație între noi"

"Noi două nu am fost niciodată rivale. Îmi asum că unele glume poate nu aveau legătură cu femeia și nu aveam de ce să fac anumite afirmații la adresa ei care au fost răutăcioase. Presa ne-a comparat mereu, pentru că ea era fosta, eu eram actuala. Eu eram soția și ea era fosta iubită și na presa așa a vândut anumite chestii. Nu există grad de comparație între noi și nici rivalitate nu a existat și nu avem nimic una cu alta. Nu avem nici motive să ne dușmănim, dar nici să ne iubim. Nu avem motive să interacționăm una cu alta, dar a fost această prietenă a mea care a făcut o punte. De fapt, eu am o părere doar de bine despre ea", a spus Bianca Drăgușanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?