Bianca Drăgușanu, despre copiii cu Alex Bodi: O să fac ce nu am făcut la prima sarcină
Autor: DCNews Team | Publicat pe: 23 mai 2019, 19:03
WhatsApp
Bianca Drăgușanu, la petrecerea Viva!
Bianca Drăgușanu, la petrecerea Viva!
După ce s-au împăcat, din nou, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au planuri mari împreună. Prezenți la un eveniment monden, blondina a vorbit despre relația cu iubitul ei, dar și despre planul de a avea copii.

Bianca Drăgușanu a vorbit despre relația pe care o are cu Alex Bodi și despre gândurile de a avea copii împreună. Dacă la prima sarcină cu Sofia, vedeta nu a arătat poze cu ea însărcinată și au apărut zvonuri precum cele că ar fi apelat la o mamă surogat, de data acesta, Bianca Drăgușanu se gândește să nu mai facă ce a făcut la sarcina cu primul copil.

'Eu i-am cunoscut părinții și el pe ai mei. Am fost împreună la părinții lui în Spania, iar el a fost cu mine la mama și la Sofia. Nu s-au cunoscut părinții noștri între ei, dar urmează să se cunoască și ei. Eu nu cred nimic până nu văd. Noi suntem într-un stadiu în care trecem deja la fapte. Relația noastră a fost pusă la încercare de câteva ori. Nu mi-a dat motive să fiu geloasă și nici eu lui.

El vrea doi băieți. Dacă se întâmplă o să vedeți și voi. Prima dată am putut să mă ascund, dar a doua oară nu știu dacă pot. O să plec din țară și o să vin cu copiii. Pe Alex l-au întrebat anumite persoane dacă eu chiar am avut un copil. I-am arătat poze cu mine însărcinată pe care nu le-am făcut publice, pentru că nu îmi stă în fire. Dacă va mai exista o a doua sarcină, o să fac ce nu am făcut la prima', a declarat Bianca Drăgușanu pentru VIVA!.

Vezi și: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat. Gestul făcut de Prințul Criptomonedelor pentru a o recuceri pe fosta iubită

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?