Bianca Drăgușanu, despre copiii cu Alex Bodi: O să fac ce nu am făcut la prima sarcină
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Bianca Drăgușanu, la petrecerea Viva!
Bianca Drăgușanu, la petrecerea Viva!
După ce s-au împăcat, din nou, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au planuri mari împreună. Prezenți la un eveniment monden, blondina a vorbit despre relația cu iubitul ei, dar și despre planul de a avea copii.

Bianca Drăgușanu a vorbit despre relația pe care o are cu Alex Bodi și despre gândurile de a avea copii împreună. Dacă la prima sarcină cu Sofia, vedeta nu a arătat poze cu ea însărcinată și au apărut zvonuri precum cele că ar fi apelat la o mamă surogat, de data acesta, Bianca Drăgușanu se gândește să nu mai facă ce a făcut la sarcina cu primul copil.

'Eu i-am cunoscut părinții și el pe ai mei. Am fost împreună la părinții lui în Spania, iar el a fost cu mine la mama și la Sofia. Nu s-au cunoscut părinții noștri între ei, dar urmează să se cunoască și ei. Eu nu cred nimic până nu văd. Noi suntem într-un stadiu în care trecem deja la fapte. Relația noastră a fost pusă la încercare de câteva ori. Nu mi-a dat motive să fiu geloasă și nici eu lui.

El vrea doi băieți. Dacă se întâmplă o să vedeți și voi. Prima dată am putut să mă ascund, dar a doua oară nu știu dacă pot. O să plec din țară și o să vin cu copiii. Pe Alex l-au întrebat anumite persoane dacă eu chiar am avut un copil. I-am arătat poze cu mine însărcinată pe care nu le-am făcut publice, pentru că nu îmi stă în fire. Dacă va mai exista o a doua sarcină, o să fac ce nu am făcut la prima', a declarat Bianca Drăgușanu pentru VIVA!.

Vezi și: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat. Gestul făcut de Prințul Criptomonedelor pentru a o recuceri pe fosta iubită

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel