Bianca Drăgușanu a găsit o sacoșă plină cu zeci de mii de euro, în mall. "Surpriza mea a fost că eu cunoșteam omul"
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Bianca Drăgușanu a găsit o sacoșă plină cu zeci de mii de euro, în mall. "Surpriza mea a fost că eu cunoșteam omul" / Foto: Facebook Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu a găsit o sacoșă plină cu zeci de mii de euro, în mall. "Surpriza mea a fost că eu cunoșteam omul" / Foto: Facebook Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu a  mărturisit că îl cunoștea pe proprietarul sacoșei cu bani pe care ea a găsit-o într-un mall din Capitală.

Bianca Drăgușanu a găsit o sacoșă cu zeci de mii de euro, în mall. În pungă era și un act de identitate al posesorului, iar vedeta TV a sunat la poliție și a returnat banii.

"Eu sunt o persoană foarte matinală și de dimineață m-am dus la mall, pentru că trebuia să mă întâlnesc cu prietena mea care are acest magazin de bijuterii al cărei imagine sunt și împreună ne-am dus să bem o cafea, să sumăm o apă și un croissant. Pe tejgheaua de la cafenea, era o pungă cu 21.000 de euro și un pașaport. Prima reacție a fost să sunăm la 112, după care m-am uitat mai atentă pe pașaport și întâmplător sau nu îl cunoșteam pe domnul al cărui bani erau. L-am sunat, i-am spus că i-am găsit banii, a venit poliția, omul a plecat cu banii și cu poliția la poliție că așa se face procedura și cam  asta s-a întâmplat", a povestit Bianca Drăgușanu pentru WOWbiz.ro.

Adevărata surpriză este însă că întâmplarea face ca Bianca Drăgușanu să îl cunoască pe cel ai cui sunt banii.

"Surprinderea lui nu a fost neapărat că i s-au înapoiat banii, ci că l-am sunat eu pentru că noi ne-am cunoscut acum trei luni. Surpriza mea a fost că eu cunoșteam omul ai cărui bani era.

Asta a fost mirarea. "Bianca, ce faci? Nu am mai vorbit de mult timp". Eu am cunoscut acest om la un restaurant după petrecerea Viva, când mi-a admirat rochia împreună cu fiica lui, ea în vârstă de aproximativ 21 de ani, care a devenit clienta atelierului mereu. Cetățeni germani amândoi", a mai explicat Bianca Drăgușanu.

De câte ori pe săptămână practică Bianca Drăgușanu MMA: Eu n-am nevoie să mă lupt pentru bani

Recent, în spațiul public a apărut informația potrivit căreia Andreea Tonciu și Bianca Drăgușanu urmează să intre în ringul MMA, pentru a se lupta într-un meci cum nu s-a mai văzut până acum. Bruneta a declarat pe atunci chiar și faptul a cerut suma impresionantă de 100.000 de euro, pentru a accepta această provocare. În lipsa acestor bani, Andreea Tonciu le-a spus organizatorilor să își ia gândul de al faptul că ea va mai intra în ring.

”Nu pot să mint, da, au fost discuții să lupt în ringul MMA. Dacă Bianca Drăgușanu vrea să se lupte cu mine, trebuie ca organizatorii să îmi dea 100.000 de euro. Altfel nu intru în ring.”, a declarat Andreea Tonciu potrivit Fanatik.

Contactată de reporterii de la Spectacola, frumoasa blondină ne-a spus faptul că este, într-adevăr, pasionată de acest sport, însă nu practică asta pentru bani. Bianca Drăgușanu face asta deja de câțiva ani de zile, luptele MMA făcând parte din rutina sa zilnică. Acest sport este îmbinat și cu antrenamentele din sala de fitness, care o ajută pe vedetă să se mențină într-o formă fizică excepțională.

"Eu n-am nevoie să mă lupt pentru bani, eu dacă mă lupt, mă lupt de plăcere. Îmi place MMA-ul. Merg de două, trei ori pe săptămână și fac cam de trei ani. Chiar îmi place, mă simt foarte bine. Sunt foarte disciplinată și o fac ca un ritm de viață, face parte din rutină. Antrenamentele la sală le bag între", a declarat Bianca Drăgușanu în exclusivitate pentru Spectacola. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel