Bianca Drăgușanu, dezvăluiri: M-a bătut, apoi mi-a dat 6000 de euro. Urmează o nouă căsnicie?
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Bianca Drăgușanu a făcut iar dezvăluiri din viața sa. Aceasta a vorbit despre o afirmație defăimătoare, dar și despre o nouă căsnicie. 

Bianca Drăgușanu a făcut dezvăluiri din fosta sa relație cu Alex Bodi. Vedeta a explicat de ce a primit 6.000 de euro, scrie romaniatv.net. Invitată la emisiunea „Vorbeşte lumea”, de la ProTV, Bianca a vorbit și despre o nouă căsnicie. 

"Mi-a făcut o afirmație defăimătoare, a spus că mi-a dat un pumn în față, dar m-a plătit pentru asta. De fapt, banii pe care i-am primit sunt banii pe care i-am pierdut eu, în timpul în care a trebuit să stau acasă și să-mi tratez vânătăile. În perioada aia nu am putut onora câteva evenimente de pe urma cărora urma să încasez fix suma pe care mi-a virat-o el. Mi-a oferit această sumă de 6.000 de euro în cont pentru că îi era teamă că mă duc la poliție”, a spus Bianca Drăgușanu. 

O nouă căsnicie?

”Mă simt în fiecare zi ca la 25 de ani chiar dacă am 38. Urmează a treia căsnicie. Consider că au fost experiențe și fiecare om este trimis în viața ta să te învețe câte ceva. Prima mea căsătorie a fost o experiență minunată din care o am pe Sofia, iar a doua este irelevantă și nici nu se pune la socoteală”, a completat Bianca Drăgușanu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel