Bianca Drăgușanu i-a lăsat mască pe toți la "Te vreau lângă mine"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
A fost prima zi de sâmbătă petrecută la Kanal D de către Bianca Drăgușanu în calitate de prezentatoare a emisiunii "Te vreau lângă mine". 

Și fiindcă a fost premieră pentru vedetă, frumoasa blondină a pregătit o surpriză pentru concurenți, dar și pentru telespectatori: a făcut o demonstrație uluitoare de dans în platoul "Te vreau lângă mine"! Bianca Drăgușanu a valsat alături de coregraful Cristi Geamăn de la "Bravo, ai stil!".

[citeste si]

(w670)

"Am așteptat, cu sufletul la gură, ziua de astăzi pentru că este prima sâmbătă împreună. Iar sâmbăta este o zi specială pentru foarte mulți dintre noi mai ales acum în plin sezon de nunți. V-am promis că vom învăța împreună, cu pas cu pas, tot ce trebuie să știți pentru cea mai importantă zi a vieții de cuplu și nuntă. Mi-am propus să vă vorbesc despre un detaliu foarte important: valsul mirilor. Seara nunții și valsul mirilor reprezintă mai mult valsul miresei pentru că mirele... târâș-coborâș, vrea, nu vrea, trebuie să se adapteze și să urmeze mireasa. Asta este situația. Nici la mine Victor nu a vrut valsul, dar l-am făcut să vrea", a zis Bianca Drăgușanu la Kanal D.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel