Urmărește emisiunea live
Bianca Andreescu: M-am trezit cu o orteză la picior. Ştie cineva ce s-a întâmplat?
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Bianca Andreescu
Facebook Bianca Andreescu
Bianca Andreescu a părăsit accidentată turneul WTA Miami. 

Jucătoarea canadiană de tenis Bianca Andreescu a ţinut să le mulţumească fanilor săi pentru susţinere şi a precizat că aşteaptă în continuare rezultatele testelor după accidentarea la glezna stângă, care a forţat-o să abandoneze marţi în optimile de finală ale turneului WTA 1.000 de la Miami (Florida), informează Reuters.

Andreescu, campioană la US Open în 2019, s-a prăbuşit pe teren ţipând de durere, ţinându-se cu mâinile de gleznă, în timpul setului al doilea al meciului cu rusoaica Ekaterina Alexandrova, înainte de a părăsi arena într-un scaun cu rotile.

"M-am trezit cu o orteză la picior. Ştie cineva ce s-a întâmplat?", a scris jucătoarea de origine română pe Twitter. "Într-o notă serioasă... aceasta a fost cea mai mare durere pe care am simţit-o şi mă rog să nu fie nimic grav. Încă aştept rezultatele oficiale. Vă mulţumesc tuturor pentru gândurile şi cuvintele frumoase, nu trec neobservate", a adăugat Andreescu.

Canadianca, în vârstă de 22 de ani, s-a confruntat cu o serie de accidentări după ce a învins-o pe americanca Serena Williams în finala US Open 2019.

La Miami, Banca Andreescu, finalista ediţiei 2021 a acestui turneu, le-a învins pe Emma Răducanu, Maria Sakkari, favorita numărul 7, şi Sofia Kenin, pentru a ajunge în optimile de finală. Ea conducea cu 2-0 în setul secund cu Alexandrova înainte de a abandona, după ce rusoaica se impusese la tiebreak în primul set, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel