Bianca Andreescu are COVID-19. Ratează turneul WTA de la Madrid
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Bianca Andreescu
Facebook Bianca Andreescu
Tenismena canadiană de origine română Bianca Andreescu a fost testată pozitiv la COVID-19. Astfel, ea va rata turneul WTA de la Madrid. 

"După două teste negative înaintea zborului meu spre Madrid, am fost testată pozitiv la Covid-19, din păcate, la sosirea mea, aşa că nu voi putea disputa Openul de la Madrid", a precizat jucătoarea de origine română într-un mesaj postat pe contul său de Twitter. "Mă simt bine, mă odihnesc şi urmez în continuare protocoalele sanitare şi recomandările privind siguranţa. Sunt nerăbdătoare să revin pe teren cât mai repede", a adăugat ea.

Aceasta este o nouă lovitură pentru Bianca Andreescu, care a abandonat în finala turneului de la Miami, pe 3 aprilie, împotriva australiencei Ashleigh Barty, din cauza unei accidentări la piciorul drept.

Victorioasă la US Open în 2019, Bianca Andreescu a fost deja absentă de pe terenurile de tenis o perioadă de 15 luni, din cauza unei accidentări la genunchi, urmată de criza generată de pandemia de coronavirus, scrie Agerpres.

Jucătoarea canadiană, în vârstă de 20 ani, a revenit în competiţie în luna februarie, la Openul Australiei, unde a fost eliminată în turul al doilea de taiwaneza Su-wei Hsieh (6-3, 6-2).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel