Bianca a dezvăluit motivul despărțirii de Cristea
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Bianca Drăgușanu Adrian Cristea
Bianca Drăgușanu Adrian Cristea

După ce s-au despărțit, Bianca Drăgușanu și Andrei Cristea au pornit un război al declarațiilor. Roșcata a dezvăluit unul dintre viciile „Prințului”, care pare să fi dus și la destrămarea cuplului.

Bianca Drăguşanu a reacţionat dur după ce fotbalistul de 29 de ani a sfătuit-o să renunţe la apariţiile în emisiunile de scandal.

„Îl sfătuiesc şi eu pe el să renunţe la alcool. Mai subţire cu alcoolul”, a fost replica Biancăi Drăguşanu, în Click, pentru Andrei Cristea.

Jucătorul Petrolului s-a arătat surprins, în urmă cu câteva zile, de povestea de dragoste dintre fosta sa iubită și Victor Slav.

„Cu o lună înainte îmi spunea mie că mă iubeşte, acum e cu altcineva”, a declarat Adrian Cristea la Acasă TV.

Fotbalistul a explicat şi care a fost motivul despărţirii lui de Bianca Drăguşanu şi a precizat care erau motivele certurilor lor: „Ne-am despărţit din cauza lipsei de încredere. Nu poţi trăi în casă cu cineva care nu are încredere în tine. Ea spunea că o certam pentru că se afişa îmbrăcată mai sumar. Făceam asta pentru că îmi doream să evolueze. Ar fi timpul să nu mai vină în fundul gol şi-n sânii goi la televizor”.

Adrian Cristea a avut şi un pont pentru Victor Slav, noului iubit al Biancăi Drăguşanu: „Ea îşi doreşte foarte mult să fie mireasă, poate el va fi alesul”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel