Data publicării:

Beyonce, acuzată de magie neagră

Autor: Liana Ganea | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
foto: Facebook, Beyonce
foto: Facebook, Beyonce
Practici yoga, tai chi, meditații sub lumina lunii... sunt doar câteva dintre practicile adoptate de vedetele lumii, printre care și Beyonce, în căutarea unei vieți mai echilibrate. Iată care sunt celebritățile implicate în aceste preocupări spirituale.

Din timpuri străvechi se crede că vrăjile au o putere mai mare și se manifestă mai intens în timpul toamnei. Iată ce celebrități sunt asociate cu lumea ocultă. În martie anul acesta, Beyonce a mărturisit pentru Vanity Fair că „dacă vrei să mă numești vrăjitoare pentru că iubesc astrologia, e ok. Ador cristalele, cred în puterea naturii.” Situația nu e tocmai roz pentru Beyonce, care a fost acuzată că practică magia neagră de basista Kimberly Thompson, care ea lucrat pentru artistă timp de șapte ani, potrivit koimoi.com.

În 2018, toboșarul Kimberly Thompson, conform documentelor de la tribunal obținute de The Blast, a susținut că Beyonce controla telefoanele sale, avea un control asupra finanțelor ei și a fost acuzată că i-a ucis pisoiul. Publicația a subliniat că în petiția sa, Thompson a cerut un ordin de restricție împotriva lui Beyonce pe baza acestor motive. Cu toate acestea, un judecător a respins cererea temporară pentru un ordin de restricție depusă de Thompson.

Nu este singura vedetă atrasă de vrăjitorie și magie neagră. Și actrița americană Vanessa Hudgens a dezvăluit anul acesta că dintotdeauna s-a simțit atrasă de lumile nevăzute și ocultism și are momente în care se simte ca o vrăjitoare. Vedeta spune că „întotdeauna am fost atrasă de întuneric și necunoscut, precum și de plante medicinale” și se conectează cu „îngerii mei, strămoșii mei, ghizii mei spirituali, brigada mea spirituală”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel