Berbecii, mari provocări în săptămâna care urmează. Daniela Simulescu: La suprafaţă pare că totul e minunat
Autor: Ioan-Radu Gava | Publicat pe: 09 ian, 15:32
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Daniela Simulescu, astrolog DC News și Astrosens, a vorbit despre modul în care săptămâna 10 ianuarie - 16 ianuarie 2022 va influența nativii zodiei Berbec. 

Astrologul Daniela Simulescu a prezentat, în cadrul Horoscopului pentru săptămâna 10-16 ianuarie 2022, provocările prin care va trece zodia Berbec în această perioadă:

„În primă fază, săptămâna viitoare vorbește despre tot ce înseamnă profesie. Venus retrograd în capricorn, pe lângă Pluto, vrea să te facă să îți îndrepți atenția acolo. Dacă îți place ce faci, dacă nu-ți place ce faci sau cum poți face să iubești mai mult, să oferi mai mult sens zonei profesionale.

Chiar și pentru pensionari, aceste marcaje din Casa a 10-a vă pot ajuta să interacționați altfel cu administratorul blocului, să vă implicați într-o acțiune, să vă conturați un grup, un club de prieteni și vecini. Se pot face aceste lucruri indiferent de vârstă și educație.“, spune astrologul DC News.

„Nu dați din casă“

„Marte, guvernatorul vostru, face acel careu cu Neptun și vorbim de nesiguranță. Bineînțeles că la suprafață pare că totul e minunat, dar, de fapt, vă dați cu stângul în dreptul. Marte vă invită să nu faceți ceva incorect, nedrept, ilegal, adică ceva care să vă încalce principiile. E o săptămână în care ați face bine să evitați compromisurile. Evitați-le pe cât posibil. Unele situații, unele proiecte și acțiuni pe care le faceți acum se vor reîntoarce și vor fi reluate și reajustate. Nu faceți compromisuri și nu comunicați planurile voastre.

G Ad:

Mercur, începând să retrogradeze, dacă spuneți ceva săptămâna aceasta, nu va mai fi la fel peste două săptămâni. Nu dați din casă, cu alte cuvinte. În rest, dacă stați cuminți cu acel careu Marte - Neptun, e bine.“, a atenționat astrologul Daniela Simulescu.

Starea de bine, principala prioritate în această primăvară

„Cu toții suntem datori în 2022 cu o vindecare. Fizică, sufletească sau mintală. În mod direct sau obligați. Conjuncția Jupiter-Neptun din semnul Peștilor, de pe 12 aprilie, ne va „dizolva“ până într-acolo încât nu vom mai ști de noi. Și astfel, ne vom da seama că prioritatea este starea de bine. Că așa trebuie început orice. Fie că este vorba de relații, cariere, familii.

Acum știți cum este: astrele ne dau, dar nu ne bagă și în traistă. Cine vrea, bine. Cine nu, va trebui să aștepte următoarea conjuncție Jupiter-Neptun de peste 13 ani.“, a mai spus Daniela Simulescu.

Horoscop, duminică, 9 ianuarie 2022

Luna va face un trigon cu Marte în prima parte a zilei, aspect ce ne va face dornici de acțiune. Dar spre finalul zilei, va face un careu cu Pluto, aspect care ne poate frustra pe mai multe planuri. Și cum Mercur se apropie de Saturn, dar și de retrogradare, vom avea impresia că nu avem timp să ne ocupăm de toate planurile.

Berbec

Va exista o tensiune între ceea ce îți dorești și modul în care acționezi. Nici tu nu te vei înțelege. Este clar că va trebui să găsești un echilibru.

Taur

Te vei supăra dacă persoanele dragi nu vor lua în calcul și propunerile tale. Tendința principală a zilei va fi aceea de retragere.

Gemeni

Mercur îți atrage atenția că vrei să faci prea multe într-un timp scurt. Este posibil să nu poți duce nimic la bun sfârșit.

Rac

Dacă oamenii dragi sunt nemulțumiți de ceva anume, nu trebuie să consideri că este vina ta. Tu ești responsabil de propria fericire.

Leu

Faci tot ce se poate astfel încât să păstrezi aparențele. Și nu doar pentru alții, ci chiar și față de tine. Ascunzi orice supărare sau frică.

Fecioară

Insiști prea mult pe treburile gospodărești. Ori astăzi este duminică și cei dragi vor să se relaxeze, să se distreze și nu să muncească.

Balanță

Pentru că îți este teamă să spui ce vrei, îi vei lăsa pe ceilalți să facă programul zilei. Vor fi unele activități nu neapărat pe placul tău.

Scorpion

Pentru o zi de duminică, vei fi destul de eficient și productiv. E adevărat, te vei plânge și de unele cheltuieli, dar per total, ziua va fi bună.

Citește continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro