Benzema, transfer la Napoli. Ar fi coleg cu Chiricheș
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Real Madrid's Benzema celebrates after scoring during their Spanish first division match in Madrid
Real Madrid's Benzema celebrates after scoring during their Spanish first division match in Madrid
Patronul lui Napoli face tot posibilul pentru a-l păstra pe antrenorul Maurizio Sarri. După ce i-a prelungit contractul lui Vlad Chiricheș, De Laurentiis e gata să-l aducă pe San Paolo pe Karim Benzema, de la Real Madrid.

Însă atacantul mai are contract cu madrilenii până în 2021, iar clauza de reziliere este gigantică, un miliard de euro.

Sarri, care antrenează Napoli din iunie 2015, încă ezită să-și prelungească acordul. Tehnicianul de 59 de ani are o clauză de reziliere a contractului de 8 milioane de euro, ceea ce nu ar constitui o problemă pentru echipele care îl doresc.

Cu toate acestea, o întâlnire dintre cele două părți e programată în martie, în pauza de campionat, în care sunt programate meciuri ale echipelor naționale. De Laurentiis vrea să-l convingă pe Sarri să rămână la echipă până în 2021, printr-o mărire de salariu cu 3,5 milioane de euro pe an și prin aducerea de jucători foarte valoroși.

S-a vorbit de mai multe ori de posibilitatea ca Benzema să plece de pe Santiago Bernabeu la finalul acestui sezon. Dacă se va face mutarea, francezul ar putea să-i calce pe urme fostului său coleg de la Real, Gonzalo Higuain, care a ajuns tot la Napoli din iulie 2013, transformându-se într-o veritabilă mașină de goluri, informează Digi Sport.

[citeste si]

În caz că aducerea lui Benzema nu se concretizează, patronul lui Napoli are și varianta aducerii lui Grimaldo de la Benfica.

Karim Benzema a fost cumpărat de "galactici" în 2009, de la Lyon, pentru 35 de milioane de euro și mai are contract până în 2021.

În acest sezon, atacantul de 30 de ani a marcat 3 goluri în 17 meciuri jucate în La Liga. De când evoluează pentru galacrici, Benzema a bifat 392 de meciuri în toate competiţiile și a marcat 187 de goluri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel