Benjamin Netanyahu, anunț de ultimă oră: Hamasul a pierdut controlul asupra Gazei
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Beniamin Netanyahu, anunț de ultimă oră: A murit! / Foto: Agerpres
Beniamin Netanyahu, anunț de ultimă oră: A murit! / Foto: Agerpres
Benjamin Netanyahu a făcut un anunț de ultimă oră.

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a făcut un anunț de ultimă oră. Acesta a spus că Hamas a pierdut controlul asupra Gazei. În plus, acesta a precizat că principala misiune a Israelului este de a-i aduce pe cei răpiți de teroriști înapoi acasă.

"Fiul cel mare al conducătorului echipei mele a fost omorât. Spun de aici familiilor tuturor dragilor noștri care au căzut în război, facem totul pentru a merita sacrificiul lor. Nu ne vom opri până când vom îndeplini misiunea. Războiul împotriva Hamas continuă cu toată forța înainte. Noi vom învinge. Nu există nicio alternativă la victorie. Vom aduce înapoi răpiții noștri. Forțele IDF au înconjurat orașul Gaza. Au eliminat mii de teroriști. Hamasul a pierdut controlul asupra Gazei. Până la ultimul terorist toți membrii Hamas vor muri, cei de deasupra terenului și cei dedesubtul pământului. Vom continua până la victorie. Suntem pregătiți și pe frontul de nord, și aerian, și terestru. Spun către Hezbollah, nu faceți greșeala de a intra în război. Va fi ultima voastră greșeală.

Benjamin Netanyahu: Nu va fi armistițiu până la aducerea răpiților

Continuăm și luptăm și pe alte fronturi împotriva terorismului, și în Liban, și la Marea Roșie, și pe orice front unde va fi necesar. Există diverse publicații în întreaga lume din partea unor factori neautorizați. Readucerea răpiților este prima prioritate în aceste vremuri. M-am întâlnit cu familiile celor răpiți, am văzut durerea în ochii lor și le spun mereu, facem totul pentru a-i aduce înapoi. Instrucțiunile mele și ale cabinetului meu sunt foarte clare. Nu va fi armistițiu până la aducerea răpiților. Vom continua să înștiințăm familiile atunci când vom avea informații concrete.

Pentru liderii țărilor arabe care au grijă pentru viitorul lor și viitorul Orientului Mijlociu, Hamasul a adus un dezastru asupra orașului Gaza, doar sânge și sărăcie. face parte din axa de terorism și răutate condusă de Iran. Continuăm să acționăm și pe planul internațional de a aduce înapoi răpiții noștri. Sunt aproape zilnic în legătură cu președintele Biden pe care îl apreciez pentru atitudine și pentru echipamentul care a fost adus, pentru suportul moral vast al poporului american. Precizez că toți oamenii liberi din țările libere au obligația morală de a ne susține. Nu va fi armistițiu care nu va impune readucerea răpiților noștri", a spus Benjamin Netanyahu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel