Beneficiile lui Venus în Pești pentru fiecare zodie / ascendent până pe 20 februarie
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Previziuni Venus în Pești. Urmează o perioadă bună pentru iertare și împăcare. 

Pe 27 ianuarie, Venus își începe tranzitul în semnul Peștilor, unde va sta până pe 20 februarie. Trecem de la detașarea Vărsătorului la plenitudinea emoțiilor a ultimului semn al zodiacului. Cu Venus în Pești ne adaptăm și vrem să ne contopim cu ceilalți, cu universul. Dacă la nivel mondial vorbim de compasiune, dar și de riscuri și negocieri, la nivel personal putem pluti într-o oază de liniște și dăruire. Avem parte de romantism la cote uimitoare, ne vom uita la filme de dragoste. Vom avea această capacitate fantastică de a transpune emoțiile noastre într-un mod artistic pentru că lui Venus în Pești îi place tot ce ține de vizual, dar și de emoție.

Venus în Pești percepe, simte, își imaginează. Putem să iubim, să ajutăm să salvăm oamenii și plantele, putem să plângem dacă simțim nevoia, să acceptăm și să ne vindecăm.

Pe 15 februarie, Venus va face o conjuncție cu Neptun. Această alăturare poate crea idealuri exagerate în câmpul iubirii. Vom fi predispuși să ne îndrăgostim de o nălucă, un vis, de o iluzie. Da, este unul dintre cele mai spirituale aspecte, dar și unul dintre cele mai înșelătoare. Căutăm o legătură spirituală, iubirea necondiționată, dar și postura de martir. Un asemenea aspect este nemaipomenit pentru compasiune, generozitate, creativitate, dar poate crea devărate decepții amoroase. 

Ne putem vindeca, ne putem dizolva ego-ul. Dacă suntem în relații care sunt cu adevărat potrivite nouă, atunci le vom putea îmbunătăți adăugându-le o notă de imaginație, de creativitate, dezvoltând obiceiuri noi care să reaprindă flacăra pasiunii și să readucă fluturii din stomac, însă toate acestea trebuie să fie făcute într-un mod cât mai obiectiv pentru a nu ne păcăli singuri mai apoi cu o ciorbă reîncălzită. 

Și să nu uităm ceva: Saturn își va începe tranzitul în acest semn pe 7 martie. Deci Venus ne mai oferă ocazia să ne bucurăm de un anumit domeniu care va fi luat, în viitorul apropiat, la puricat de către planeta responsabilității!

Beneficiile lui Venus în Pești pentru fiecare zodie / ascendent

 

Berbec / Ascendent în Berbec

Venus va tranzita casa a 12-a. Este vremea împăcării cu sinele! Puteți simți iubirea din trecut, puteți rememora momente frumoase. Puteți să faceți pașii necesari vindecării și acceptării care vor duce la închiderea unei răni. Puteți găsi sprijin, puteți primi ajutor de unde nici nu v-ați fi gândit înainte. Ceilalți vă vor admira blândețea!

Taur / Ascendent în Taur

Venus va tranzita casa a 11-a. Veți avea noroc să vă faceți prieteni buni. Veți putea participa la evenimente unde veți avea parte de vizibilitate și popularitate. Puteți culege acum roadele în urma unui proiect profesional. Veți fi lăudați, apreciați, validați. V-aș recomanda să nu vă aruncați prea departe cu planurile pentru viitorul apropiat, unele s-ar putea să fie înșelătoare. 

Gemeni / Ascendent în Gemeni

Venus va tranzita casa a 10-a. Apar multe șanse în viața profesională. Îi puteți ajuta și pe alții în carieră prin propriul vostru rol în societate. Relațiile cu femeile de la locul de muncă se pot îmbunătăți, la fel și relațiile cu femeile din viața voastră. În jurul datei de 15 februarie, vă invit să fiți mai suspicioși în ceea ce privește o promisiune a șefilor. 

Rac / Ascendent în Rac

Venus va tranzita casa a 9-a. Deci vorbim despre călătorii, însă nu neapărat călătorii fizice, pot fi și călătorii spirituale, emoționale, puteți să vă conectați mai mult cu latura dvs. spirituală. Venus aduce beneficii și în zona studiilor. Puteți să vă stabiliți obiective, veți avea spor la învățat. Sau puteți trece un examen. 

Leu / Ascendent în Leu

Venus va tranzita casa a 8-a. Pe de o parte, este vorba acum despre pasiune, magnetism, contopire, veți iubi mai mult și mai intens. Pe de altă parte, veți fi atrași și de tot ce înseamnă mister, ocultism. Atenție totuși la conjuncția Venus-Neptun de pe 15 februarie care poate da tendința de a crede în tot felul de subiecte dubioase. În zona profesională pot apărea oameni care să vă ajute în afacerile voastre, puteți primi fonduri de care aveați nevoie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel