Data publicării:

Beneficiile lui Venus în Balanță. Vezi nativii cărei zodii vor deveni mai diplomați la locul de muncă

Autor: Sonia Baciu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
FOTO: Freepik @senivpetro
FOTO: Freepik @senivpetro
Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, aduce vești cu privire la intrarea lui Venus, planeta iubirii și a plăcerilor, în semnul Balanței.

Pe 8 noiembrie, Venus intră în semnul Balanței, unde va rămâne până pe 4 decembrie. După o primă analiză, acest eveniment astrologic poate părea destul de previzibil, dar există câteva aspecte importante de luat în considerare.

Dat fiind faptul că ne concentrăm pe influența semnului Balanță, putem anticipa că în perioada următoare vor avea loc multe negocieri. Cu toate acestea, în acest context, aparențele pot fi înșelătoare. Diplomația și abilitatea de a negocia pot ascunde cu ușurință adevărata gândire, păreri și intenții sub o suprafață prietenoasă. Prin urmare, chiar dacă această perioadă este asociată cu o energie a feminității și a frumuseții, este posibil să ne confruntăm și cu momente de ezitare și indecizie.

În harta unei femei, poziționarea lui Venus ne arată cum este aceasta din punctul de vedere al exprimării feminității sale, în timp ce în harta unui bărbat, poate să indice elementele de care acesta are nevoie pentru a putea iubi o femeie.

Iată cum va influența tranzitul lui Venus fiecare zodie

Berbec / Ascendent în Berbec

Până pe 4 decembrie, Venus tranzitează casa a 7-a, cea a relațiilor. Urmează oportunități favorabile pentru parteneriate și negocieri. Dacă ești singur, poți ieși în societate și cunoaște noi persoane. Este momentul potrivit pentru a petrece timp de calitate cu partenerul tău.

Taur / Ascendent în Taur

Cu Venus, guvernatorul zodiei tale, intrând în casa a 6-a, vei deveni mai diplomat la locul de muncă și te vei preocupa de bunăstarea tuturor. Acesta este un moment propice pentru a juca rolul de mediator între colegi și pentru a te implica în rezolvarea situațiilor dificile.

Gemeni / Ascendent în Gemeni

Este momentul să descoperi ce anume te face să trăiești cu adevărat și care îți sunt pasiunile. Acordă-ți timp pentru a-ți înfrumuseța viața! Astrele îți recomandă să te răsfeți, chiar dacă este vorba de schimbarea garderobei sau de te ocupa de propria plăcere. 

Rac / Ascendent în Rac

Odată cu tranzitul lui Venus în casa a 4-a, vei dori să găsești confortul în cercul tău familial. Poate fi momentul potrivit pentru a investi în mobilă sau a decora casa pentru a te simți cât mai bine în propriul tău spațiu. Nu uita să acorzi atenție și stării tale emoționale.

Citește mai departe pe astrosens.ro>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel