Bendeac, decizie neașteptată după ce l-a amenințat pe Măruță: De ce am făcut-o? Din AMBIȚIE! / Fix cu țața satului?
Autor: Giorgiana Croitoru | Publicat pe: 14 oct, 09:55
WhatsApp
Foto: Instagram Cătălin Măruță / Facebook Mihai Bendeac
Fanii lui Mihai Bendeac au luat foc. Ce decizie neașteptată a luat actorului.

După replicile și acuzațiile dure din urmă cu 2 luni la adresa lui Cătălin Măruță, Mihai Bendeac a luat o decizie complet neașteptată.

În luna august, Mihai Bendeac a spus că se simte hărțuit de Cătălin Măruță. Totul a început după ce Cătălin Măruță l-a invitat pe actor în podcastul său de pe Youtube.

”M-a invitat acum două luni la podcastul pe care îl realizează, i-am explicat că eu vreau să am apariții foarte rare, și așa mai departe, și că îi promit că, în momentul în care o să simt că vreau să fac un nou podcast, o să fie primul pe care îl anunț, dar nu, deja nu. Deja a ajuns la hărțuire. Te rog eu, nu mă mai suna, nu mă mai hărțui! Lasă-mă în pace, te rog eu! Dacă o să simt nevoia să fac un podcast, jur că pe tine te sun!”, a zis Mihai Bendeac.

El a spus că va lua și măsuri în cazul în care prezentatorul TV nu va termina să îl sune.

G Ad:

”Cătăline, mă duc la poliție, jur, nu glumesc! Îmi pare rău că nu ți-am răspuns în ultimele zile, dar băi, mi s-a făcut frică”, a mai zis Mihai Bendeac.

Mihai Bendeac, decizie neașteptată. S-a dus în podcastul lui Cătălin Măruță

"Da. Această fotografie a fost realizată acolo unde bănuiți. Al doilea și ultimul podcast la care am de gând să merg. De ce am făcut-o? Din ambiție. Ce s-a întâmplat? Am băut prea mult în cele 3 ore și am spus multe lucruri pe care vreo rămășită din creierul meu sa le filtreze. Regret? Nu știu…", a scris Mihai Bendeac pe pagina de Facebook, alături de fotografia din timpul filmărilor cu Cătălin Măruță. 

Gestul lui Mihai Bendeac i-a dezamăgit pe mulți dintre fanii săi, care l-au criticat pe Cătălin Măruță.

Cătălin Măruță a avut parte în ultima vreme de multe comentarii negative și atacuri, atât din partea artiștilor, vedetelor, cât și din partea urmăritorilor săi.

- "Păcat de ambiția ta! Tocmai cu papagalu' națiunii ți-ai găsit să-ți faci ambiția? Proastă alegere! Oricum, tu rămâi totuși Mihai Bendeac!"

- "Ai greșit podcast-ul, Mihai! Te aștept să te vad pe la Andi Moisescu, Mihai Bobonete, Morning Glory..."

- "Pfff, fix cu țața satului ți-ai făcut ambiție"

- "Până la urmă tot te-a convins Măruță?!"

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro