Ben Affleck, ajutat să scape de dependența de alcool: Sunt minunați
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Sonia Baciu
WhatsApp
Ben Affleck. FOTO: Instagram @ Ben Affleck
Ben Affleck. FOTO: Instagram @ Ben Affleck
Doi celebri actori de la Hollywood au fost sprijinul lui Ben Affleck în lupta cu dependența de alcool.

Actorul american Ben Affleck (50 de ani) s-a luptat cu dependența de alcool, iar doi actori celebri i-au fost alături în trecerea prin acest episod, deloc plăcut.

Într-un interviu acordat lui Diane Sawyer pentru Good Morning America, starul din The Batman vs. Superman: Dawn of Justice a ținut să le mulțumească public celor doi actori, Bradley Cooper și Robert Downey Jr.

”Oameni ca Bradley și Robert mi-au fost de mare ajutor, m-au susținut și sunt minunați”, a declarat câștigători premiului Oscar.

De asemenea, acesta a recunoscut că dependența de alcool și-a pus amprenta serios asupra vieții sale.

”Nu mă mai deranjează să vorbesc despre alcoolism și despre faptul că sunt alcoolic. E parte din viața mea, e ceva cu care am luptat.

Nu înseamnă că reprezintă întreaga mea identitate, dar este ceva cu care te confrunți. Am avut o problemă”, a spus fostul soț al lui Jennifer Garner, despre care a avut cuvinte de laudă că i-a fost sprijin în perioada în care s-a confruntat cu alcoolismul.

”E minunată. Când cineva ca ea este mama copiilor tăi va fi pentru totdeauna o persoană importantă în viață și asta e bine.

Sunt norocos că au o asemenea mamă, iar ea este fantastică atunci când vine vorba despre a ne asigura că vom reuși împreună să fim părinți buni pentru copiii noștri”.

Cei doi au fost căsătoriți în perioada 2005-2018, în 2015 s-au separat după ce au apărut zvonuri potrivit cărora ar fi avut o relație cu bona copiilor.

În 2022, Ben Affleck s-a căsătorit cu o altă Jennifer, Jennifer Lopez, cu care a fost într-o relație în urmă cu mai bine de două decenii, fiind chiar logodiți din 2002 până în 2004.

Citește și: Liam Neeson, foarte sincer, a vorbit despre cel mai nepotrivit rol al său: Eram în lacrimi, atât de prost am jucat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel