Belodedici a rămas pieton. A fost prins băut la volan după petrecerea Generației de Aur / Ce alcoolemie a avut
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin
Miodrag Belodedici a rămas pieton, după ce a fost prins la volan cu o alcoolemie de 0,09 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Fotbalistul Miodrag Belodedici a rămas fără permisul de conducere, după ce Poliția l-a prins la volan cu o alcoolemie de 0,08 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Acesta a participat la petrecerea de după meciul „Generația de Aur“ - „Restul Lumii“, în care selecționata României s-a impus cu scorul de 3-2, după ce selecționata internațională condusese cu 2-1 la pauză.

Miodrag Belodedici a spus că a fost urmărit de Poliție cu girofarul, după care a fost oprit și a fost pus să sufle în aparatul de alcooltest.

Permisul acestuia a fost suspendat pentru o perioadă de 90 de zile, iar Belodedici a plătit și o amendă de 1385 de lei, potrivit Antena 3 CNN.

CITEȘTE ȘI         -        EXCLUSIV  Ce faci dacă te oprește poliția și vrea să îți pună drugtest. Titi Aur: Avem o mare problemă! / Sfat important pentru șoferi / video

Generația de Aur 3-2 Selecționata Internațională

Echipa României a învins o selecţionată mondială cu scorul de 3-2 (1-2). Fotbaliștii care au scris istorie pentru România în 1994, la Cupa Mondială din în Statele Unite ale Americii, au obţinut o nouă victorie, într-o seară de neuitat care a îmbinat spectacolul cu emoţia.

Selecţionata mondială a fost condusă de pe margine de antrenorul Jose Mourinho. Echipa mondială a înscris prin Rivaldo, cu o execuţie excepțională din marginea careului, în minutul 21. Apoi, Goran Pandev a dublat avantajul oaspeţilor, în minutul 28. România a reuşit să marcheze primul gol, prin Panduru, în minutul 42. 

România a primit penalty, în minutul 63, fiind transformat de Hagi. Tricolorii au înscris golul victoriei prin Gâlcă, în minutul 72. Partida a avut pauze de hidratare la fiecare sfert de oră. 

Mai mult, s-a stabilit un nou record de asistenţă pe Arena Naţională, 54.967 spectatori.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel