Begu / Niculescu - Babos / Shvedova LIVE SCORE în SFERTURI la ROMA
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Begu / Niculescu - Babos / Shvedova LIVE SCORE în SFERTURI la ROMA. Irina Begu/Monica Niculescu continuă parcursul excelent în proba de dublu a turneului de tenis de la Roma (WTA), dotat cu premii totale de 2.599.610 dolari, printr-o victorie cu 7-6 (4), 6-3 în fața favoritelor numărul trei, Timea Babos (Ungaria)/Iaroslava Șvedova (Kazahstan), în sferturile de finală.

Meciul începe cu întârziere din cauza ploii.

DCNEWS vă transmite LIVE SCORE meciul dintre Begu-Niculescu și Babos-Shvedova:

Setul 1:

---------------------

Begu și Niculescu s-au impus după o oră și 29 de minute și și-au asigurat un cec de 30.920 euro și 350 puncte WTA.

În penultimul act, româncele vor înfrunta principalele favorite ale turneului, Martina Hingis (Elveția) și Sania Mirza (India).

Begu și Niculescu nu aveau nicio victorie împreună înaintea turneului de la Foro Italico, după ce au evoluat împreună la Australian Open și Madrid.

La Roma, cele două reprezentante ale României au reușit succese în fața unor cupluri cotate cu șanse mai mari, Svetlana Kuznețova/Anastasia Pavliucenkova (Rusia), Yung-Jan Chan (Taiwan)/Anna-Lena Groenefeld (Germania), favoritele numărul șase, și Timea Babos (Ungaria)/Iaroslava Șvedova (Kazahstan), favoritele numărul trei.

SETUL 2:  IRINA BEGU / MONICA NICULESCU  - TIMEA BABOS / IAROSLAVA SHVEDOVA 

6 - 3 Irina Begu și Monica Niculescu au câștigat partida cu echipa formată din Timea Babos (Ungaria) și Iaroslava Shvedova (Kazahstan).

5 - 3

5 - 2

4 - 2

3 - 2

3 - 1

2 - 1

2 - 0

1 - 0

0 - 0 A începutul setul doi.

SETUL 1: IRINA BEGU / MONICA NICULESCU  - TIMEA BABOS / IAROSLAVA SHVEDOVA 

7 - 6. Irina Begu și Monica Niculescu au câștigat primul set.

6 - 6 Tiebreak!

5 - 6

5 - 5

4 - 5

4 - 4

3 - 4

2 - 4

2 - 3

2 - 2

1 - 2

1 - 1

0 - 1

0 - 0 Irina Begu începe al doilea meci al zilei, de această dată la proba de dublu alături de Monica Niculescu.

UPDATE 17:30: Meciul dintre Irina Begu și Monica Niculescu cu perechea formată din Timea Babos (Ungaria) și Iaroslava Shvedova (Kazahstan) va începe la ora 19:00.

-----

Begu / Niculescu - Babos / Shvedova LIVE SCORE în SFERTURI la ROMA. Perechea română Irina Begu/Monica Niculescu s-a calificat spectaculos în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de tenis de la Roma (WTA), dotat cu premii totale de 2.599.610 dolari, joi, după ce a dispus cu 2-6, 7-6 (1), 10-8 de cuplul Yung-Jan Chan (Taiwan)/Anna-Lena Groenefeld (Germania), cap de serie numărul șase.

Begu / Niculescu - Babos / Shvedova LIVE SCORE în SFERTURI la ROMA. Conduse cu 4-1 în setul al doilea și cu 8-5 în maxi-tiebreak, Irina Begu și Monica Niculescu au reușit să revină de fiecare dată și să încheie victorioase după o oră și 32 de minute.

Begu / Niculescu - Babos / Shvedova LIVE SCORE în SFERTURI la ROMA. Irina Begu și Monica Niculescu, fără victorie în cele două turnee precedente în care au evoluat împreună (Australian Open, Madrid), și-au asigurat un cec de 15.565 euro și 190 puncte WTA.

Begu / Niculescu - Babos / Shvedova LIVE SCORE în SFERTURI la ROMA. Meciul dintre Irina Begu și Monica Niculescu și perechea formată din Timea Babos (Ungaria) și Iaroslava Shedova (Kazahstan) este programat pentru ora 17:30 și este transmis în format LIVE SCORE pe WWW.DCNEWS.RO.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel