Becali susține că Antonescu va exclude din PNL "mafia imobiliară"
Data publicării:
Autor: Căloiu Oana
WhatsApp
becali
becali

Referitor la Întrebat despre anunțul excluderilor din PNL de la începutul lui 2013, deputatul PNL, Gigi Becali a declarat, duminică, pentru România TV, că liberalii Chiliman, Moisescu și Tăriceanu "sunt mafia imobiliară".

Conflictul dintre Chiliman și Antonescu datează din primăvara acestui an, când liderul PNL l-a înlocuit pe Andrei Chiliman de la conducerea PNL București cu Eugen Nicolaescu. Ulterior, disputa dintre cei doi liberali s-a intensificat, Antonescu amenințându-l pe primarul sectorului 1, în repetate rânduri, cu excluderea.

Disputa Antonescu-Tăriceanu a mers din declarație în declarație. Pe de o parte, Călin Popescu Tăriceanu a susținut că prezentarea unui plan economic liberal pentru România a fost deficitară, afirmând că a fost o greșeală faptul că președintele PNL nu a prezentat un plan economic. Pe de cealaltă parte, Crin Antonescu a declarat că o eventuală desemnare a lui Tăriceanu în funcția de premier de către Traian Băsescu ar fi "o ipoteză fantezistă".

Referitor la Vlad Moisescu, Antonescu i-a cerut liberalului să demisioneze, pe fondul conflictului iscat în urma colaborării cu "adversarii la referendum", deși organizația pe care Moisescu o prezida s-a regăsit printre filialele fruntașe în cadrul referendumului pentru demiterea lui Traian Băsescu.

Președintele PNL, Crin Antonescu declarase, cu o zi înainte, că la începutul lui 2013, PNL-ul va discuta despre noi excluderi, argumentând că lucrurile "absolut inacceptabile" petrecute în timpul campaniei electorale nu pot rămâne fără răspuns administrativ din partea partidului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel