Becali știe cum poate câștiga FCSB titlul: Doar El a făcut... cine mai credea?
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
CFR Cluj mai are un avans de doar două puncte față de FCSB în fruntea clasamentului Ligii 1, dar ultima etapă din play-off programează duelul direct.

Gigi Becali, finanțatorul FCSB-ului, crede că echipa pregătită de către Dan Petrescu va mai pierde puncte până în ultima etapă.

Pentru CFR Cluj urmează meciurile cu Farul Constanța, FC Argeș și Universitatea Craiova. FCSB le va înfrunta pe FC Argeș, Universitatea Craiova și FC Voluntari.

"Cum vrea Domnul, până acum doar El a făcut... cine mai credea? Spuneam că nu mai avem nicio șansă, doar o minune. Așa ceva, de la opt puncte să ajungi la două puncte, îți dai seama? Acum e posibil orice. Poate Viitorul (n.red. Farul) să-i bată pe cei de la CFR? Poate! Și după aia să-i mai bată și Craiova și la revedere! Nu mai jucăm (n.red. meciul cu CFR cu titlul pe masă)", a declarat Gigi Becali, la emisiunea Liga Digi Sport.

Vezi și EXCLUSIV CFR - FCSB, victorie uriașă pentru echipa lui Becali. Ce nu s-a văzut la TV - Galerie foto

Citește și - Becali, după victoria FCSB contra CFR: Îmi cer iertare! A șters toate suspiciunile de pe umerii lui! - Video

Amintim faptul că FCSB a învins-o pe CFR Cluj cu scorul de 1-0 (0-0), în deplasare, într-un meci din etapa a cincea a fazei play-off a Ligii I de fotbal. 

Gigi Becali a făcut mai multe declarații după victoria extrem de importantă obținută la Cluj. Finanțatorul FCSB l-a felicitat pe arbitrul Istvan Kovacs pentru prestația avută.

"Vreau să-mi cer iertare! Îi cer iertare lui Kovacs, este un arbitru mare! Era mare, dar acum a demonstrat că este și corect. A șters toate suspiciunile de pe umerii lui. Era un meci esențial pentru viitorul lui, care va fi strălucit. Viitorul lui în România. Nu mai poate spune nimeni că nu e drept. A demonstrat asta aseară. Toți avem păcate, dar trebuie să scăpăm de haina veche.

Chiar dacă, pentru mine, a avut păcate, el le-a șters pe toate. Demn, corect, foarte vigilent, foarte profesionist. De aseară, orice ar face, eu nu mai scot o vorbuliță. A dat examenul de doctorat. E doctor în fața mea Kovacs, nu mai scot nicio vorbă. Boateng a meritat un galben. Și Crețu a făcut un fault, dar a dat invers. Nici el nu e Dumnezeu să le vadă pe toate, e corect și drept.", a declarat Gigi Becali, la Pro Arena, potrivit Digi Sport. Vezi știrea inițială și video aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel