Becali: Ştiam, dar mă făceam că nu ştiu
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
 Becali
Becali
Becali a declarat, joi, că jucătorul Constantin Budescu va fi transferat de FCSB la echipa lui Marius Şumudică, Al Shabab.

"Am cerut 2,5 milioane, am negociat şi a fost acceptată suma", a spus Becali la Digi Sport. El a precizat că Budescu, care a avut o ofertă şi din Europa, iniţial nu a vrut să accepte, dar s-a răzgândit când a auzit că i se oferă un contract pe trei ani, cu un milion de euro pe an.

Ştiam, dar mă făceam că nu ştiu

"La început nu voia să se ducă. El mai avea o ofertă. Ştiam, dar mă făceam că nu ştiu. Îi dădeau 350.000 la semnătură şi 35.000 de euro pe lună. Îi convenea oferta asta. Dar îmi dădeau mie doar 1,8 milioane. Din Europa. Oamenii (de la Al Shabab) au spus: dacă nu vrea să se ducă îi dăm un milion pe an şi contract pe trei ani. Păi dacă îmi dă trei milioane mă duc, a spus el. Acum trebuie să ia vizele şi să plece la vizita medicală", a afirmat Gigi Becali, potrivit news.ro.

În urmă cu două săptămâni, antrenorul Marius Şumudică a semnat un contract pe doi ani cu gruparea Al Shabab, din Arabia Saudită. Al Shabab a ocupat locul 10 din 14 formaţii, sezonul trecut, în care a fost pregătită din martie de Khalid Al Koroni.

Vezi și: Nemec, transfer Steaua. Becali a primit răspunsul


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel