Becali, răbufnire la Antena 3: ''Dacă ăștia nu sunt torționari, nici Lazăr nu e''
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Gigi Becali
Gigi Becali
Gigi Becali a răbufnit într-un interviu pentru Antena 3 când a vorbit despre perioada în care a stat în pușcărie. Omul de afaceri l-a adus în discuție pe Augustin Lazăr.

Gigi Becali este de părere că încă mai există torționari în pușcării și ar trebui făcut ceva în această privință.

De ce nu pățesc toți cărora le-am făcut plângeri penale și care m-au ținut ani întregi în pușcărie? Trebuia să vin 30 de zile acasă într-un an și nu mi-au dat nici măcar o zi. Ăștia nu sunt torționari? Dacă ăștia nu sunt torționari, nici Lazăr nu e torționar. Băi, voi aveți torționari la voi în curte, în momentul acesta ca ăia de la pușcării care nu mi-au dat voie un an de zile să vin acasă. Lasă-l pe Lazăr de acum 60 de ani.

Avem torționari și acum la ora asta, iar noi vorbim de Lazăr. Este adevărat, și el a făcut. A fost torționar pentru că nici el nu a dat drumul la oameni. Bun, îl dăm afară pe Lazăr, dar ce facem cu ăștia de acum pe care îi trecem cu vederea? Când plângea mama că nu veneam acasă..Ăia nu sunt torționari că l-au chinuit pe Becali? Aaaa, cine îl chinuie pe Becali e bun..., a spus Gigi Becali, într-un interviu, pentru News Magazine, la Antena 3.

Vezi și: Alessandra Stoicescu, mesaj emoționant: Vă doresc să trăiţi ce trăiesc eu acum!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel