Becali, optimist că FCSB va defila în noul sezon: Acești 5 jucători vor fi ucigători! N-ai cum să-i învingi!
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Gigi Becali, fascinat de o melodie în limba greacă. Artist celebru: Îi place foarte mult
Gigi Becali, fascinat de o melodie în limba greacă. Artist celebru: Îi place foarte mult
Gheorghe Becali i-a menționat pe cei 5 jucători ai FCSB care sunt 'ucigători, n-ai cum să-i învingi, sunt prea buni.'

'Eu cred că Moruțan, Olaru, Coman, Tavi Popescu, Șut nu pot fi depășiți! N-ai cum să-i învingi, sunt prea buni. Acum avem și apărarea bună. Acești cinci jucători din față sunt ucigători! Așa cred eu anul ăsta. Nu mă interesează pe mine preliminariile (n.red. Conference League). Mă interesează doar să batem. Vreau 3-0 la București, ca să mergem relaxația acolo. E și deplasarea lungă!', a declarat Gigi Becali, pentru ProX.

FCSB va evolua cu Şahtior Karagandi din Kazahstan, în turul al doilea preliminar al Conference League

'Suntem favoriți cu Șahtior Karagandy, dar vom trata jocul cu seriozitate. Obiectivul nostru este să mergem mai departe. Avem un lot foarte bun, orice jucător care vine la Steaua (n.r FCSB) este de valoarea. Domnul Becali aduce cei mai buni jucători', a declarat antrenorul Dinu Todoran, în cadrul unei conferințe de presă.

'O să facem așa încât să-l mulțumim pe Gigi Becali!'

'Am lucrat, ca jucător, cu unul dintre cei mai buni antrenori din România, Mister Dan Petrescu, dar și cu cel mai bun manager, MM Stoica. De altfel, lui MM vreau să-i mulțumesc pentru susținere. Jucătorii trebuie să înțeleagă că atunci când au venit pe poarta stadionului la Steaua se vrea doar performanță. Trebuie să fie pregătiți 100% pentru a ne atinge obiectivul. Trebuie să demonstrăm că suntem capabili să facem performanță'.

'Sunt o persoană sinceră. Ca antrenor, sunt foarte bine organizat, îmi place sistemul 1-4-3-3, dar în dinamica jocului se poate schimba sistemul. Domnul Becali este patronul echipei și noi o să facem în așa fel încât să-l mulțumim!', a declarat Dinu Todoran, în cadrul primei sale conferințe de presă ca antrenor al FCSB.

FCSB va evolua cu Şahtior Karagandi din Kazahstan, în turul al doilea preliminar al Conference League, s-a stabilit în urma tragerii la sorţi care a avut, miercuri, la care echipa bucureşteană a fost cap de serie. FCSB va juca primul meci acasă, pe 22 iulie, returul urmând să se desfășoare pe 29 iulie.

Șahtior Karagandy a încheiat ultimul sezon din Kazahstan pe locul patru, ultimul care aduce o calificare în cupele europene, însă în acest sezon echipa nu este în cea mai bună formă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel