Becali: “Mi-a spus Mititelu, la meciul de la Braşov, că Dragomir va fi arestat”
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
becali
becali

Ultimele declaraţii preşedintelui FRF, Mircea Sandu, în care îl acuza pe patronul Timişoarei că ar fi vrut să dea mită 1,5 milioane de euro pentru a câştiga titlul, au dus la autosesizarea DNA care va demara o anchetă în cazul “Şpagă pentru titlu”.

Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat că ştia de mai demult de aceste probleme şi consideră că toată acţiunea este îndreptată, de fapt, împotriva preşedintelui Ligii, Dumitru Dragomir. "Părerea mea este că această acţiune a fost concentrată împotriva lui nea Mitică. Eu vă asigur şi pe voi, şi pe Dragomir, că nu spun nimic. E posibil să fie alţii care îi vor răul, e ceva aranjat. Mie mi-a spus Mititelu, la meciul de la Braşov, când am jucat cu Dinamo finala Cupei, că Dragomir va fi arestat”, a declarat Becali, informează Realitatea TV.

Chiar dacă se află în conflict deschis de mai multe zile cu Drgomir, Becali a precizat că va va merge la DNA şi nu va declara nimic, nici măcar despre preşedintele ligii. “Eu mă duc când vreau acolo şi dacă vreau nici nu mă duc. Mi-au trimis şi citaţie de martor. Ei să ştie foarte bine că mă cheamă degeaba pentru că nici unui procuror, în viaţa mea, nu-i voi da vreo declaraţie. Să îmi taie şi capul, eu nu dau declaraţii împortiva oamenilor. Eu sunt Gigi Becali, mă duc când vreau eu şi le spun să nu mă mai cheme în viaţa lor acolo. Să îmi taie capul pe buturugă, eu tot nu le zic pentru că mă trag din familia Becali. Să se întâmple lucruri necurate, să fie tot fotbalul în corupţie şi tot nu le zic nimic”, a mai precizat Becali.

Primul om de fotbal care a fost chemat la DNA este preşedintele CCA, Vasile Avram, dar acestuia îi vor urma mulţi alţi oameni de fotbal care vor fi nevoiţi să dea cu subsemnatul.

Tot acest scandal a pornit de la declaraţiile preşedintelui FRF, Mircea Sandu, care l-a acuzat public pe Marian Iancu că ar fi încercat să ofere o mită de 1,5 milioane de euro pentru a-şi aconta titlul în Liga I.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel