Becali, lovitură pe piața transferurilor: Dacă îl cheamă și Andrei, e bun, să-l luăm! / Video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Gheorghe Becali a anunțat ce jucător vrea să transfere la FCSB.

Fost junior la FCSB, dar fan al lui Dinamo, Ronaldo Deaconu (Gaz Metan Mediaș) s-ar putea să se transfere la formația patronată de Gigi Becali, după ce a reușit două goluri de generic în prologul etapei a 12-a din Liga 1.

Golurile senzaționale ale lui Ronaldo Deaconu în Gaz Metan Mediaș - Dinamo, scor 2-1. VIDEO:

'Dacă îl cheamă și Andrei, e bun, să-l luăm...'

Pe lângă calitățile fotbalistice, Becali a evidențiat și alte criterii care îl recomandă pe jucătorul lui Gaz Metan Mediaș pentru un transfer la echipa roș-albastră.

CITEȘTE ȘI: Gigi Becali oferă GRATUIT statului român Arbidol și Ivermectină. Cadou la toată țara

'Dacă îl cheamă și Andrei, e bun, să-l luăm. Dacă e român și ortodox, să-l luăm. Am văzut niște reluări, nu stau să mă uit la meciul lui Dinamo', a spus Gigi Becali, la Realitatea Plus.

MM Stoica clarifică dacă Edi Iordănescu pleacă de la FCSB-ul lui Becali: Calmați-vă! Abia a venit și avem treabă!

Mihai Stoica (56 de ani) a intervenit cu o declarație după ce s-a vehiculat că antrenorul Edi Iordănescu (43 de ani) ar vrea să plece de la FCSB.

'Unii scriu ce ar vrea ei să se întâmple. Alții pleacă după fentă și pregătesc mari dezvăluiri care există doar în imaginația lor. Prin urmare, calmați-vă cu plecarea lui Edi. Abia a venit și avem treabă!', a scris luni noapte MM Stoica, pe pagina sa de Facebook.

FCSB a bifat al șaselea succes sub comanda lui Edi Iordănescu. Roș-albaștrii au urcat până pe locul 2 în clasament, la 6 puncte în urma CFR-ului, după 12 etape în Liga 1. Cu toate acestea, Gheorghe Becali are un mesaj pentru antrenor.

Ce a declarat Becali

'E foarte bine că Edi câștigă meciurile, dar nu e suficient. Eu i-am spus și lui treaba asta. Dacă nu joacă echipa, degeaba. Eu vreau ca FCSB să marcheze și să aibă posesia. Deocamdată, mâna lui Edi nu s-a văzut, dar o să vedem peste câteva luni. El, săracul, nu a avut un jucător pe nume Florin Tănase. Când intră Tănase în teren e altceva, el este cheia FCSB-ului. Nu i-a avut nici pe Coman, nici pe Octavian Popescu', a declarat Gigi Becali. Vezi știrea aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel