Becali, „enervat” de favoritul său de la FCSB: Nu se poate așa ceva! Pierde, mă, și tu una! - Video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Tavi Popescu a avut o nouă evoluție de senzație, în cea mai recentă partidă din Liga 1, împotriva echipei Farul Constanța, scor 2-0. Gigi Becali l-a lăudat pe fotbalistul său, din nou. 

De data aceasta, în mod ironic, a spus că îl deranjează la Tavi Popescu faptul că nu pierde mingea pe terenul de fotbal.

„I-am spus să piardă și el o minge... cum să nu piezi niciuna? Tavi e cel mai bun din România, nu pierde nimic, driblează, pasează.

Bă, o să îi zic lui Tavi, „bă vreau să pierzi și tu o minge” m-am enervat. „Pierde, mă, și tu una”, nu se poate așa ceva. Cum să nu piezi niciuna? Tavi e cel mai bun din România, nu pierde nimic, driblează, pasează”, a declarat Gigi Becali la PRO X.

Video cu noua prestație de senzație a lui Tavi Popescu: 

8 goluri și 3 pase decisive a reușit Tavi Popescu în cele 30 de meciuri disputate, în acest sezon, pentru FCSB.1.9 milioane de euro este cota de piață a lui Tavi Popescu, potrivit transfermarkt.com.

Citește și 'Perla' lui Gigi Becali, în vizorul lui Bayern Munchen. Campioana Germaniei și-a trimis scouterii în România pentru monitorizare - Video

Campioana Germaniei, Bayern Munchen, a pus ochii pe Octavian Popescu de la FCSB.

Mai mult, Bayern și-a trimis oamenii pentru a-l monitoriza la trei meciuri din ultima perioadă, conform Sport.ro.1,9 milioane de euro este cota de piață a lui Octavian Popescu, potrivit Transfermarkt.

'E un jucător care știe bine cu mingea la picior, tehnic, cum se cere la Bayern acum'

La auzul veștii că Bayern Munchen ar fi interesat de transferul lui Octavian Popescu, Dorinel Munteanu, fost internațional român și jucător în Bundesliga, nu a părut surprins.

'E un jucător care știe bine cu mingea la picior, tehnic, cum se cere la Bayern acum. Nu știu dacă va fi luat la prima echipă din primul moment, dar e un jucător tânăr, are calitate. Bayern ar putea să-l integreze”, a spus Dorinel Munteanu. Vezi știrea inițială aici!

Becali, despre 'perla' sa - Octavian Popescu

Gigi Becali, finanțatorul FCSB, a anunțat recent care este noul preț pentru transferul lui Octavian Popescu, de la 30 de milioane la 60 de milioane de euro.

'Avem un jucător care acum a explodat, Tavi Popescu. Este fotbalist de geniu. Toate echipele care au avut un jucător ca Maradona, fotbaliști de geniu, au câștigat campionatul. Păstrând proporția, România cu Italia și FCSB cu Napoli. Nu doar golul cu CFR, tot jocul lui, nu mai poate nimeni să-i ia mingea.', a anunțat Becali.

'Tavi dacă acum face 30 de milioane, o să cer 60 de milioane (n.red. de euro). Așteptăm Europa, echipa națională. Cum zicea Boloni, România nu are jucători de geniu. Nu avem jucători care joacă la marile echipe. Vor fi Tavi Popescu, Ianis Stoica. Eu mizez la echipa națională și pe Cordea, o să vedeți', a spus Gigi Becali. Vezi știrea inițială aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel