Becali: Diaconescu e nebun de legat. Trebuie dus la balamuc
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
gigi becali
gigi becali

Gigi Becali a declarat, luni seară, că principalul responsabil pentru eșecul privatizării Oltchim este Guvernul, care ar fi trebuit să îi ceară lui Dan Diaconescu să arate banii oferiți la licitație. Mai mult, acesta a spus că DD este „ cel mai mare escroc internaţional ” şi că „ trebuie dus la balamuc ”.

[caption id="attachment_238913" align="alignleft" width="450"] foto: mediafax[/caption]

„ Guvernul este vinovat pentru privatizarea Oltchim, dar nu Ponta, pentru ca el i-a delegat pe cei de la OPSPI să se ocupe de privatizare. Ponta are vină dacă nu îi dă afară pe cei de la OPSPI. Un copil de clasa a VIII-a făcea mai bine privatizarea. Nu ştia să facă mai multe, dar i-ar fi spus lui Diaconescu să arate banii ”, a spus Becali, la România TV.

Patronul Stelei a adăugat că dacă, iniţial, i-a părut bine că Dan Diaconescu a câştigat licitaţia pentru privatizarea Oltchim, acum este de părere că acesta „ este cel mai mare escroc internaţional, care şi-a bătut joc de toată ţara ”.

„ Este o escrocherie. Este cea mai mare escrocherie pe care o face Dan Diaconescu. Ce e asta? Să iei banii în sac! Să arate extrasul de cont. Ăsta este spectacol! Când a câştigat Diaconescu licitaţia, mi-a părut bine. Eu nu credeam că un om poate să liciteze o sumă şi să îşi bată joc de toată ţara asta. Eu am spus după licitaţie, dacă aduce banii, înseamnă că este un eroul naţional, dacă nu, înseamnă că trebuie dus la balamuc. Omul nu este sănătos la cap. Dacă ar exista nişte analize de escrocherie... ăsta este cel mai mare escroc internaţional ”, a completat Gigi Becali.

Întrebat dacă nu a fost tentat să participe la licitaţia pentru privatizarea Oltchim, aceasta a declarat: „ Eu nu îmi bat joc, nu sunt escroc! Nu este de talia mea, nu sunt capabil de aşa ceva. Ca să ai 1,9 milioane de euro şi să faci circ în ţara asta, ăsta nu e sănătos la cap. E nebun de legat! ”

Gigi Becali consideră că premierul Victor Ponta nu poate face nimic în cazul privatizării Oltchim. „ Ministerul Economiei şi cei care au organizat licitaţia trebuie să sesizeze autorităţile, dar asta nu e chestiune de penal, ci de spital, de boală. Omul e nebun! ”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel