Becali, despre CS Universitatea Craiova: Hai să fim serioși. Rotaru tace de rușine
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Becali
Becali
Gigi Becali, finanțatorul FCSB, crede că CS Universitatea Craiova nu va ridica nicio protenție în lupta la titlu în acest sezon.

'Nu o mai tot dați că ne luptăm cu Craiova lui Reghe la titlu. Nu vedeți că tremură să intre și în playoff? Despre ce luptă la titlu vorbiți voi cu mine? Hai să fim serioși. Lui Rotaru nu îi convine deloc, dar el tace de rușine', a declarat Gigi Becali, potrivit ProSport.

Ce a spus Laurențiu Reghecamp, după remiza cu dintre FC Voluntari și CS Universitatea Craiova, scor 1-1

'E greu, nici nu știu cum să încep. Sunt un om care respectă munca altora, care nu acuză, dar sunt luat de prost. În toate meciurile noastre se întâmplă lucruri foarte grave și arbitrii nu le văd. Poate le fac din greșeală, eu înțeleg asta, dar nu pot să accept că vezi un atac cu două picioare, indiferent dacă lovește sau nu, iar tu nu dai roșu. Domnii arbitri ne arată acest lucru în fiecare an, iar ei când vin să arbitreze nu mai țin cont de ceea ce ne învață pe noi la acele lecții. A fost și faza penalty-ului la Bălașa. Același Meleke care trebuia să primească galben, iar noi să primim 11 metri.

Noi pierdem puncte și după ne întrebați dacă suntem sub presiune. Da, suntem sub presiune. Trebuie să îi felicit că au făcut un joc bun, au alergat foarte mult pe un teren unde nu e ușor să joci, cu o echipă foarte organizată. Au fost aceste momente în care ei au fost ajutați s-a văzut al rezultatul final. Nu imput nimic, doar întreb fără să jignesc și să vorbesc mai mult decât trebuie…', a spus Laurențiu Reghecampf, după FC Voluntari – CS Universitatea Craiova.

Gigi Becali se delimitează de Nuțu Cămătaru: Niciodată în viața mea n-am vorbit cu cineva ca să bată pe altcineva

Gigi Becali neagă faptul că i-ar fi cerut interlopului Nuțu Cămătaru să îl bată pe Gigi Corsicanu, liderul de galerie al Rapidului. Finanțatorul FCSB spune că singura legătură pe care a avut-o cu liderul Cămătarilor a fost să îl împrumute la cazino.

În cartea 'Viața lui Nuțu Cămătaru: dresor de lei și de fraieri', patronul FCSB este menționat de mai multe ori. Gigi Becali a recunoscut că îl cunoaște pe Nuțu Cămătaru din sălile de cazino din București, însă nu ar fi fost prieteni.

'Doamne ferește! Pe Nuțu Cămătaru îl știu doar de la cazino, îi mai ceream o sută, două de mii (de euro), apoi îi dădeam banii a doua zi. N-am avut altă relație cu Nuțu Cămătaru. Nu am vorbit cu el despre alte lucruri. Nu este adevărat nimic din ce s-a zis. În plus, niciodată în viața mea n-am vorbit cu cineva ca să bată pe altcineva. Dacă a vrut cineva să facă asta, eu l-am oprit! Eu habar n-am de episodul ăsta, mi-e și rușine să comentez lucrurile astea', a spus Gigi Becali la Pro X. Vezi știrea inițială aici!

VEZI ȘI: Gigi Becali, gest exemplar în curtea unei mănăstiri. Și-a dat haina de pe el unui om al străzii cu dizabilități / Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel