Data publicării:

Becali: ANI trebuie să ceară Comisiei Juridice un punct de vedere

Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu | Categorie: Politica
WhatsApp
gigi_becali
gigi_becali

Membru al Comisiei Juridice din Camera Deputaților, liberalul Gigi Becali  a declarat, marți, că reprezentanții Comisiei nu se subordonează ANI.

 "Se punea problema să ceream un punct de vedere al ANI. Eu am spus așa, noi dacă suntem Comisia Juridică a Parlamentului și punem aviz pentru anumite Legi, cum poate interpreta o Agenție mai bine legea decât noi, Comisia Juridică? Eu consider că dacă cerem acel punct de vedere, deja demonstrăm o slăbiciune și dăm un semnal publicului că noi suntem o Comisie Juridică a Parlamentului care nu este competentă. Noi nu ne putem subordona. La noi trebuie să se ceară puncte de vedere. ANI trebuie să ceară de la noi puncte de vedere, nu noi de la ANI" , a afirmat Becali.

 Întrebat despre cazul lui Mircea Diaconu, despre care Comisia Juridică a spus că este compatibil, iar ANI a afirmat contrariul, Becali a spus că "probabil că s-a greșit și de aceea spune ANI așa. Este foarte rău că vine ANI și are altă opinie, dar este posibil să aibă ei dreptate. Asta e foarte rău!", a precizat liberalul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel