Bebelușul Lilibet întâlnește în sfârșit un membru al Familiei Regale - nu este Regina
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Dana Mihai
WhatsApp
Bebelușul Lilibet întâlnește în sfârșit un membru al Familiei Regale - nu este Regina / Foto: Instagram Sussex Royal
Bebelușul Lilibet întâlnește în sfârșit un membru al Familiei Regale - nu este Regina / Foto: Instagram Sussex Royal
Fetița prințului Harry și a lui Meghan Markle, născută în SUA, a întâlnit în sfârșit un membru al Familiei Regale, potrivit unor informații care susțin că prințesa Eugenie locuiește cu soții Sussex.

De la nașterea sa în California, în iunie anul trecut, Lilibet nu a fost dusă în Marea Britanie pentru a se întâlni cu restul firmei.

Dar Eugenie, verișoara tatălui ei, a fost fotografiată alături de Harry la finala Super Bowl de duminică și, ca atare, se crede că a fost prima din familia Regală care a zburat în State și a întâlnit-o pe micuța de opt luni.

Eugenie, care a fost văzută fără soțul Jack Brooksbank, a fost găzduită de Harry și Meghan la conacul lor de nouă dormitoare din Montecito, relatează Telegraph.

VEZI ȘI: Ceasul deșteptător al Reginei Elisabeta are un sunet specific. Este o tradiție veche de 175 de ani

Legătura dintre ea și Harry datează de pe vremea când erau copii, deoarece ambele mame, regretata prințesă Diana și Sarah Ferguson, au petrecut mult timp împreună.

Au mers chiar și în vacanțe împreună, cu copiii alături, formând astfel baza legăturii.

Pe măsură ce au crescut, verii regali au intrat împreună pe scena cluburilor din Londra - în special Harry și Eugenie - și erau obișnuiți în popularul club londonez Mahiki, strecurându-se pe la intrarea din spate.

Persoane din interior spun că dintre toți nepoții reginei, Harry și Eugenie au avut "cele mai naturale legături" și sunt "cei mai apropiați prieteni".

De două ori când Harry s-a întors în Marea Britanie din SUA, a stat cu Eugenie și Jack.

Cu toate acestea, expertul regal Duncan Larcombe a declarat că, vizitându-l pe Harry, Eugenie ar putea fi văzută "rupând rândurile" cu restul familiei regale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel