Beatrice Mahler i-a cerut scuze Dianei Șoșoacă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Momente incredibile s-au petrecut în curtea institutului ”Marius Nasta”. 

Senatoarea Diana Șoșoacă a dat buzna peste conferința de presă de la ”Marius Nasta”, unde l-a luat la întrebări pe ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu. Acesta din urmă nu i-a răspuns la întrebări și, în timp ce înainta, paza de la spital a făcut un zid în fața senatoarei Diana Șoșoacă, moment în care Vlad Voiculescu a dispărut. 

Managerul ”Marius Nasta”, Beatrice Mahler, a invitat-o pe senatoarea Diana Șoșoacă în spital, moment în care aceasta a luat-o la rost: ”Cum își permit bodyguarzii dvs. să bruscheze un demnitar? Este filmat tot, da?”. Diana Șoșoacă i-a spus lui Beatrice Mahler că i s-a spus că au primit ordin, moment în care managerul a negat. Senatoarea a rugat-o să ia măsuri, iar Beatrice Mahler a asigurat-o: ”O să iau”. 

Șoșoacă, luptă cu paza de la Spitalul ”Marius Nasta”: ”Ia mâna de pe mine”. Amenințări în direct - VIDEO

”Unde este dl. ministru?” a întrebat-o Diana Șoșoacă în continuare. ”Nu știu, (...) era cu dvs.” i-a răspuns managerul de spital. Diana Șoșoacă i-a cerut explicații, în continuare, managerului de la ”Marius Nasta” cu privire la ce s-a întâmplat la unitatea mobilă din spital. ”Este secția COVID, unitatea mobilă, haideți s-o vedeți” a invitat-o Beatrice Mahler pe Diana Șoșoacă. Senatoarea nu a purtat deloc mască de protecție. 

Întrebată de către Diana Șoșoacă de ce și-au permis bodyguarzii să o îmbrâncească, Beatrice Mahler a răspuns: ”Cu siguranță, vor da notă explicativă”. 

”Și scuzele cine le adresează?” a continuat Diana Șoșoacă. ”Eu îmi cer scuze în fața dvs.” a spus managerul ”Marius Nasta”, adăugând: ”De la mine nu au primit ordin”. ”De ce nu l-au ținut de mâini și de ce nu l-au bruscat pe dl. ministru? Și dvs. vă fac la fel?” a insistat Diana Șoșoacă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel