”Beach, Please!”, festivalul ce a adus în România staruri precum Anitta, Don Toliver, Lil Tjay, Gucci Mane și Rich Amiri. Ochelari în valoare de 2000 de euro, aruncați în public 
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Tiberiu Vasile
WhatsApp
Sursa Foto: Facebook Beach, Please!
Sursa Foto: Facebook Beach, Please!
Nume internaționale, precum Anitta, Don Toliver, Lil Tjay, Gucci Mane și Rich Amiri, artiști care se bucură de milioane de ascultări în mediul online, participă la festivalul "Beach, Please!", cel mai mare festival de muzică urbană din Sud-Estul Europei, ținut în Costinești.

În a doua zi a festivalului "Beach, Please!", 12 iulie, la primele ore, a urcat pe scenă Rich Amiri. Tânărul artist a debutat recent în industria muzicală. În timpul show-ului său a aruncat în mulțime ochelarii de soare, care valorau 2000 de euro.

Al doilea artist internațional care a urcat pe scenă vineri seara a fost cântăreața sud-americană Anitta. Scena principală a fost acaparată de muzică braziliană, unde cele 90.000 de persoane prezente au avut parte de un show de neuitat. Anitta a dansat, a avut coregrafii, și a impresionat publicul prin energia sa.

Gucci Mane, unul dintre veteranii de seamă ai industriei rap americane, pe scena din Costinești

În a treia seară de festival "Beach, Please!", următorul artist internațional care a concertat a fost rapperul american Lil Tjay. Atmosfera a fost electrică, iar fanii s-au bucurat de prestația sa, în timp ce Lil Tjay a cântat în memoria rapperului american Pop Smoke, ucis în mod tragic într-un jaf la domiciliu său.

Don Toliver nu a rămas în urma colegilor săi de breaslă. Acesta a livrat un show impecabil pe scena principală, captivând audiența cu fiecare moment. Don Toliver este un artist versatil care impresionează prin timbru, dar și prin unicitate.

Ultimul artist internațional care a susținut un concert vineri seara la cel mai mare festival de hip-hop din Sud-Estul Europei a fost Gucci Mane, unul dintre veteranii de seamă ai industriei rap americane.

"Am avut peste 90.000 de spectatori numai la main stage. Vârful îl estimăm la 120.000 în zilele următoare”, a explicat Selly, unul dintre organizatori, conform ŞtirileProTV.ro.

Peste 105.000 de persoane au participat la Beach, Please, în a doua zi. Festivalul care se desfăşoară în Costineşti a ajuns la a treia ediţie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel