BBC l-a dat afară pe Jeremy Clarkson de la „Top Gear”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
BBC a anunțat, miercuri, că va renunţa la colaborarea cu Jeremy Clarkson, starul show-ului „Top Gear”.

Contractul lui Jeremy Clarkson cu BBC nu va fi reînnoit, a declarat Tony Hall, directorul general al corporaţiei britanice de media.

Tony Hall a spus că nu a luat cu uşurinţă această decizie, precizând însă că „a fost depăşită o limită" şi acest lucru nu poate fi „trecut cu vederea".

CITEȘTE ȘI: Jeremy Clarkson-BBC. Pierderi de 67 de milioane de lire sterline pentru BBC

Potrivit materialului publicat pe bbc.com, radiodifuzorul public britanic are o serie de reguli stricte privind modul în care trebuie să se comporte angajaţii săi, iar agresivitatea verbală şi violenţa fizică nu sunt permise pentru niciunul dintre membrii staff-ului său.

În acelaşi material se mai spune că Jeremy Clarkson este unul dintre starurile BBC foarte apreciate de telespectatori, iar corporaţia chiar nu a dorit să renunţe la colaborarea cu acesta, însă Clarkson primise deja - înainte de altercaţia cu producătorul Oisin Tymon, care a dus la suspendarea sa - un avertisment final privind comportamentul său.

Potrivit bbc.com, este de aşteptat ca show-ul „Top Gear", unul dintre cele mai apreciate şi populare programe difuzate în Marea Britanie, la televiziunea BBC Two, să continue şi fără Jeremy Clarkson.

Reacția lui Jeremy Clarkson

Jeremy Clarkson a scris pe Twitter că nu a auzit nimic despre decizia BBC

"Să vă țin pe toți informați: Nu am auzit nimic despre asta", a scris vedeta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel