Bayern Munchen a demolat Stuttgart cu 4-0 deși a jucat cu un om în minus aproape tot meciul
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Lewandowski, desemnat cel mai bun jucător din 2021, peste Messi și Salah, la Premiile The Best FIFA
Lewandowski, desemnat cel mai bun jucător din 2021, peste Messi și Salah, la Premiile The Best FIFA
Campioana Europei din 2020, Bayern Munchen, a făcut un meci atipic în competiția domestică, Bundesliga, cu echipa de pe locul 8, VfB Stuttgart.

Meciul de pe Allianz Arena a început sâmbătă, la ora 16:30, iar bavarezii au avut parte de o eliminare. Alphonso Davies a fost eliminat în minutul 12, după o ceartă, iar șansele de victorie ale bavarezilor se diminuaseră.

Chiar și așa, Robert Lewandowski a deschis scorul la doar șase minute distanță (min. 18), după care Serge Gnabry a mărit avantajul gazdelor la alte patru minute distanță (min. 22). În 10 oameni, Bayern a marcat imediat după, prin golul lui Lewandowski (min. 23), iar polonezul a mai înscris o dată până la finalul primei reprize (min. 39).

Stuttgart nu a mai avut tăria să revină de la 4-0, în ciuda faptului că Bayern Munchen a jucat 80 de minute cu handicap. Astfel, bavarezii își păstrează primul loc în Bundesliga, cu 61 de puncte, urmați de RB Leipzig cu 57 de puncte, Wolfsburg cu 51 de puncte și Eintracht Frankfurt cu 43 de puncte. Stuttgart rămâne pe locul 8, după ce locurile 6-11 din Bundesliga au înregistrat în ultima partidă numai eșecuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel