Băuturile alcoolice cu cele mai puține calorii
Data publicării:
Autor: Julia Pandi
WhatsApp
Multe băuturi alcoolice sunt încărcate cu calorii și zahăr adăugat, ambele putând contribui la creșterea în greutate și la alte probleme de sănătate pe termen lung. Cu toate acestea, există multe opțiuni cu conținut scăzut de calorii de care vă puteți bucura fără a vă compromite planurile de slăbire.

Multe băuturi alcoolice sunt încărcate cu calorii și zahăr adăugat, ambele putând contribui la creșterea în greutate și la alte probleme de sănătate pe termen lung. Cu toate acestea, există multe opțiuni cu conținut scăzut de calorii de care vă puteți bucura fără a vă compromite planurile de slăbire, conform Healthline.

Vodka soda

Vodka soda este o băutură clasică obținută prin combinarea vodcăi cu sifonul fără arome.

Cu doar 133 de calorii într-o porție de 7,5 uncii (225 ml), este una dintre cele mai scăzute băuturi amestecate pe care le puteți comanda.

De asemenea, puteți adăuga un pic de aromă în plus ornându-vă băutura cu castraveți sau mentă. Sau încercați să amestecați un strop de suc de lămâie sau de lămâie.

Vin alb

Cu doar 123 de calorii în fiecare porție de 5 uncii (150 ml), vinul alb poate fi o opțiune excelentă dacă doriți să reduceți aportul de calorii.

În plus, există multe soiuri diferite de care să te bucuri - de la chardonnay la sauvignon blanc la un riesling dulce.

Dacă vă simțiți creativ, încercați să adăugați fructe proaspete în vinul dvs. sau să amestecați cu apă spumante sau cu sifon pentru a vă face un spritzer răcoritor.

Tequila cu lime

Nu numai că tequila cu lime este una dintre cele mai ușoare băuturi pe care le poți face, dar este și foarte săracă în calorii.

Un shot (42 ml) de tequila cu o bucată de lime are doar 99 de calorii în total.

Dacă să bei tequila direct nu este pentru tine, poți încerca să amesteci niște sifon, mentă sau apă de nucă de cocos pentru a face un cocktail cu conținut scăzut de calorii.

Gin și tonic dietetic

Gin tonic este o băutură populară care se face în mod tradițional prin turnarea apei cu gin tonic peste un pahar de gheață.

Cu toate acestea, puteți reduce cu ușurință conținutul de calorii al acestui cocktail clasic schimbând apa tonică obișnuită cu apă tonică pentru dietă - o alternativă fără calorii.

Un gin și tonic dietetic cu 2 uncii (56 ml) de gin și 4 uncii (118 ml) de apă tonic dietetic oferă 128 de calorii în total.

Puteți reduce și mai mult conținutul de calorii schimbând proporția băuturii pentru a include mai multă gheață și apă tonică dietetică cu mai puțin gin.

Dry Martini

Un martini clasic constă din gin și vermut și este de obicei acoperit cu măsline sau felii de lămâie.

Pentru a reduce numărul de calorii, comandă în schimb un martini uscat, care conține mai mult gin și mai puțin vermut.

Un martini uscat preparat cu 2,5 uncii (70 ml) de gin și 0,5 uncii (15 ml) de vermut conține 185 de calorii.

Completați-l cu un strop de bitter de portocale și o felie de lămâie pentru o băutură cu conținut scăzut de calorii și aromată.

Rom și Cola dietetică

Cunoscut și sub numele de Cuba Libre, romul și Coca Cola este o băutură obținută prin asocierea romului alb cu Coca-Cola.

Înlocuirea Coca-Cola obișnuită cu Coca-Cola dietetică este o soluție simplă care vă poate ajuta să reduceți caloriile.

O porție de 7,5 uncii (225 ml) de rom și Coca Cola conține 135 de calorii, ceea ce este cu aproximativ 33% mai puțin decât un rom și Cola obișnuit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel