Data publicării:

Băutura preferată a prințesei Kate Middleton. Prințul William i-o face întotdeauna seara

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Kate Middleton / Foto: Agerpres
Kate Middleton / Foto: Agerpres

Prințesa Kate Middleton are o băutură preferată pe care Prințul William i-o face mereu.

Oricine se bucură ocazional de o băutură seara, după ce a bifat toate lucrurile pe care le avea de făcut. Și probabil fiecare dintre noi are o băutură preferată, iar Prințesa Kate nu face excepție.

Odată ce cei trei copii ai săi - Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis - sunt puși în siguranță în pat, se spune că viitoarea regină obișnuiește să se bucure de o anumită băutură, iar soțul ei - Prințul William este la îndemână să i-o facă. Cuplul s-a confruntat cu câteva luni dificile deoarece Kate a urmat un curs de chimioterapie și a fost forțată să se retragă de la angajamentele oficiale și să rămână departe de ochii publicului, scrie Mirror.

În timp ce Prințul William și-a păstrat îndatoririle regale, el a fost forțat să echilibreze această muncă cu îngrijirea soției sale și a celor trei copii mici, surse din interiorul Familiei Regale afirmând că Kate a fost impresionată și „cu adevărat emoționată” de faptul că acesta a făcut un pas în spate pentru a o susține. Chiar și un gest la fel de mic precum e cel de a-i face o băutură în fiecare seară, arată probabil că legătura dintre William și Kate este la fel de strânsă ca întotdeauna, perechea fiind împreună din 2001, atunci când s-a cunoscut ca studenți la Universitatea St. Andrews.

Care este băutura preferată a Prințesei Kate Middleton

Băutura preferată a Prințesei Kate este una dintre cele mai populare băuturi din Marea Britanie - gin tonic. Edinburgh Live a raportat că o persoană din interiorul palatului a spus că „William îi aduce mereu lui Kate un gin tonic. Au grijă unul de celălalt, dar în moduri diferite”.

Cuplul a vorbit anterior despre responsabilitățile comune pe care le au în gospodărie și despre modul în care își împart sarcinile. În timpul unei apariții la Radio 1, au glumit între ei despre cine va găti cina în acea seară când vor ajunge acasă, Kate spunând: „Te uiți la mine?” înainte de a recunoaște că probabil va face un somon sau curry pentru familia lor, în funcție de ora la care vor ajunge acasă.

Surse din interiorul familiei au susținut că Kate a fost destul de mișcată de cât de mult a ajutat-o ​​William în una dintre cele mai dificile perioade ale căsniciei lor, remarcând că William „și-a asumat o mulțime de responsabilități și, mai mult, pare să se distreze făcând-o. Kate a văzut schimbarea și este cu adevărat impresionată de tot ceea ce face el - nu doar pentru ea, ci și pentru copii”.

O altă sursă a fost citată spunând: „Își amintesc jurămintele pe care le-au spus la nunta lor... I-a forțat pe ea și pe William să se uite bine la prioritățile lor și să fie mai recunoscători pentru ceea ce au. Jurămintele lor nu au fost niciodată mai profunde, în timp ce traversează această perioadă dificilă”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel