Bătălia hologramelor. Pe ambasada Rusiei de la Washington a apărut proiecția steagului Ucrainei
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Captură video NEXTA
Sursă foto: Captură video NEXTA
Pe ambasada Rusiei de la Washington a apărut proiectat steagul Ucrainei. 

Conflictul dintre Rusia și Ucraina nu se rezumă doar la frontul de luptă și sancțiuni. În Washington, o hologramă a steagului Ucrainei a fost proiectată pe ambasada Rusiei. Reprezentanții ruși au încercat să o acopere, îndreptând un reflector puternic către aceasta, dar steagul ucrainean a putut fi văzut clar pe fațada clădirii. 

Cei care au proiectat steagul au făcut în așa fel încât să miște holograma și să evite lumina reflectorului.

Sinucidere la Ambasada Rusiei la București

Miercuri, 6 aprilie, o persoană a intrat cu un automobil în Ambasada Federației Ruse, eveniment care a culminat cu incendierea mașinii și carbonizarea șoferului acesteia. Din informațiile prezentate de Realitatea Plus, la volanul autoturismului ar fi fost Bogdan Drăghici, președinte al Asociației T.A.T.A., condamnat, ieri, la 15 ani de închisoare, pentru abuzul sexual al unui minor. 

În vârstă de 47 de ani, Bogdan Drăghici, fostul preşedinte al Asociaţiei TATA, a fost implicat în mai multe scandaluri şi a fost, printre altele, sub-secretar de stat în Ministerul de Interne şi chiar și șef de cabinet al primarului Traian Băsescu. Citește AICI mai multe. 

Ambasada Rusiei în Irlanda a rămas fără combustibil

Ambasada Rusiei a scris o scrisoare ministerului de externe irlandez, cerând guvernului de la Dublin să intervină, având în vedere că firmele petroliere irlandeze refuză să facă afaceri cu reprezentanța oficială a unuia dintre cei mai mari producători de combustibil din lume.

Ambasada rusă de la Dublin cere ministerului să „intervină în acest caz de discriminare clară”, în care furnizorul său de diesel a refuzat să mai efectueze livrări. 

O sursă citată de publicația irlandeză spune: „Ambasada se chinuie pentru că nimeni nu vrea să facă afaceri cu ei, ca urmare a ceea ce se întâmplă în Ucraina. Nu e vorba doar de unele companii petroliere, ci și de bănci și multe alte afaceri”. Citește AICI mai multe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel