Data publicării:

Bătaie între doi elevi la Liceul 'J.L. Calderon'

Autor: DCNews Team | Categorie: Stiri
WhatsApp
Poliţiştii timişoreni au început investigaţii în cadrul Liceului 'J.L. Calderon', după ce, marţi dimineaţă, a avut loc un incident între doi elevi de clasa a IX-a, unul dintre ei fiind lovit şi ajungând la cabinetul medical.

Într-o informare prezentată de directorul liceului şefei Inspectoratului Şcolar Timiş, Aura Danielescu, în jurul orei 7,55, în cadrul şcolii a avut loc un incident în care au fost implicaţi doi elevi de clasa a IX-a. În urma incidentului, un elev a fost lovit la nas, acesta deplasându-se singur la cabinetul medical, unde a fost stabilizat.

'Conducerea şcolii a aflat despre incident la orele 9,00, moment în care ne-am deplasat la cabinetul medical unde am vorbit cu elevul şi unde am constatat că starea acestuia se ameliorase. În acest context am solicitat dirigintei să sune cei doi părinţi pentru a se prezenta la şcoală', se arată în informare.

Potrivit informării, mama unui dintre elevi a sunat la 112, moment în care în şcoală au venit ambulanţa şi un echipaj de jandarmi. În jurul orei 10,00, au sosit în şcoală şi poliţiştii de la Secţia 2 Poliţie, care au realizat primele investigaţii. Conducerea Liceului 'J.L. Calderon' a solicitat dirigintei convocarea Consiliului clasei, miercuri, pentru a propune sancţiunile prevăzute de statutul elevilor. De asemenea, pentru joi, la ora 14,00 a fost convocat Consiliul profesoral, unde la unul din punctele de pe ordinea de zi va fi discutat şi cazul în care au fost implicaţi cei doi elevi, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel