Bătaie în emisiunea Simonei Gherghe. Cum a reacționat moderatoarea
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cristina Alexandrescu
WhatsApp
Emisiunea "Acces direct" a fost gazda unui scandal monstru, miercuri, când Rodica, zisă şi Sexy Moroşanca, a sărit s-o bată pe Dana Roba, fosta amantă a lui Nicolae Guţă, în momentul în care aceasta din urmă i-a spus că este "bagaboantă".

Dana Roba şi Sexy-Moroşanca s-au jignit pe tot parcursul dialogului avut la emisiunea Simonei Gherghe, conflictul dintre ele atingând apogeul în momentul în care au sărit una la gâtul celeilalte.

Criza de nervi a Moroşancăi a pornit de la ironiile făcute de Dana Roba, legate de faptul că este transsexual, scrie libertatea.ro.

Citește și: Conflict în direct între Dana Grecu și Cristina Pocora: „Dacă aș fi șeful dvs, v-aș da afară”

"Hai la pat să vezi ce sunt. Poate că ţi-ai dorit să ajungi în patul meu. Poate te-ai îndrăgostit de mine", i-a strigat Rodica Danei, după ce aceasta din urmă i-a spus că Dumnezeu nu-i iubeşte pe homosexuali.

"Dumnezeu iubeşte bagaboantele?", a întrebat-o Dana Roba pe Rodica, un transsexual care a participat la "Românii au talent" şi care s-a autointitulat Sexy-Moroşanca.

"Dar cine e bagaboantă?", a replicat transsexualul.

"Păi tu eşti bagaboantă", i-a spus Dana Roba, moment în care Sexy Moroşanca s-a ridicat de pe scaun şi s-a înfipt în gâtul fostei amante a lui Guţă.

Jurnalista Mara Bănică s-a băgat între ele pentru a le despărţi, iar Simona Gherghe şi-a rugat colegii să înterupă transmisia live.

"Băgaţi un teaser ceva!", a strigat prezentatoarea.

Vezi și: Ciuvică - Rădulescu, scandal monstru la TV: „Băsist împuțit, găină băsistă” vs „Te-au arestat de pe stradă și acum îi pupi în fund”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel