Bătaia cu perne a devenit sport de contact oficial. Unde a avut loc campionatul
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Pexels
Sursă foto: Pexels
Bătaia cu perne a devenit un sport oficial de contact, la sfârșitul lunii ianuarie având loc un campionat.

Bătaia cu perne s-a mutat din dormitor în ringul sporturilor de contact. Lupta a fost transformată într-un sport profesionist de luptă, iar acum sportivii concurează pe un ring din Florida, scrie BBC

Pillow Fight Championships a avut loc în Florida pe 29 ianuarie, unde 16 bărbați și opt femei s-au luptat pentru cele două titluri. Majoritatea competitorilor sunt luptători de box sau MMA care au dat mănușile pe o pernă de luptă, concepută special pentru astfel de competiții. 

Brazilianca Istela Nunes primit titlul de campioană la femei și americanul Hauley Tillman a primit titlul de campion la bărbați. 

Wrestling, dar cu perne

Sportul este destul de asemănător cu un meci de lupte, desfășurat într-o arenă de luptă. A fost lansat pentru prima dată într-un bar gotic canadian cunoscut sub numele de The Vatikan din centrul orașului Toronto, scrie Top End Sports

Alte orașe au găzduit, de asemenea, acest eveniment popular, cum ar fi Montreal, Quebec, chiar și New York City, deși sediul principal al Pillow Fight League rămâne în Toronto și Ontario.

Lupta durează doar cinci minute. Dacă până la expirarea termenului limită și încă nu există niciun câștigător, comisia de jurizare (care este formată din trei membri) va declara câștigătorul.

Tehnica folosită în luptă

Atâta timp cât luptătorul folosește o pernă pentru a ataca, căderile din picioare, și alte mișcări de supunere, loviturile și alte mișcări sunt interzise în cadrul meciului. Luptătorii nu are voie să țină brațul atacatorului atunci când decide să atace cu o pernă, iar dacă se întâmplă acest lucru, cel mai probabil aportivul va fi avertizat sau descalificat din meci.

Luptătorii cu perne pot avea vânătăi, tăieturi, zgârieturi și alteori, comoții, ochi vineți, buze despicate, mușchi rupti și multe altele. Nu este un sport ușor. Cu toate acestea, acțiuni precum mușcarea, zgârierea, loviturile joase sau orice ar avea ca rezultat oprirea meciului îl vor descalifica automat pe cel care încalcă regulile.

Te-ar mai putea interesa și: Campionul uitat al României. Zace în București, fără ca lumea să știe cine este: Nicolae Linca. Apel către Nicușor Dan / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel