Bătăi în trafic. Titi Aur: Dacă nu te poţi controla, să ţi se anuleze permisul
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
O nouă bătaie pe DN1, după ce un șofer a depășit coloana de mașini / Foto: Captură video PRO Tv
O nouă bătaie pe DN1, după ce un șofer a depășit coloana de mașini / Foto: Captură video PRO Tv
Titi Aur, specialist în conducere defensivă, cere anularea permisului de conducere în cazul şoferilor care se bat în trafic. 

În primele zile ale lui 2022, au fost filmate două bătăi pe DN 1, drumul care duce spre staţiunile de pe Valea Prahovei.

Luni dimineață, scandalul ar fi pornit după ce un șofer ar fi depășit coloana de mașini formată la intrarea în Comarnic. Scena a fost filmată de un martor. În imaginile surprinse de acesta se vede cum mai mulți bărbați își împart pumni în plină stradă.

Șoferul a ieșit de pe carosabil și a depășit coloana prin dreapta. Când a revenit pe șosea, a intrat în fața unei mașini, spre nemulțumirea celor din autoturism.

Atunci a pornit scandalul, iar conducătorul auto și pasagerii mașinii în fața căreia s-a băgat șoferul grăbit, s-au luat la bătaie. Totul s-a petrecut chiar în mijlocul drumului. Bătaia a durat câteva minute. După ce s-au răcorit, oamenii s-au urcat la loc în mașini și și-au continuat drumul în coloană. Polițiștii din Prahova susțin că nu au primit nicio reclamație despre acest incident.

Duminică, în dreptul localității Bușteni, mai mulți șoferii au început să se bată în trafic. De vină ar fi fost un șofer cu numere de Tulcea care a forțat intrarea în drumul național de pe o șosea secundară. A fost nevoie de doar câteva gesturi și cuvinte între șoferi pentru ca totul să escaladeze. Toți ocupanții autoturismelor au ieșit și au început să se încaiere în mijlocul străzii. Pe imagini se observă chiar o femeie care este prinsă în această bătaie. VEZI CONTINUAREA AICI

Titi Aur: Dacă nu te poţi controla, să ţi se anuleze permisul

"Din păcate, asistăm din ce în ce mai des la tot felul de faze incredibile, eu aș spune că dacă n-au reușit să se omoare în accidente de circulație, au început să se omoare cu pumnii. Probabil că au această frustrare, ca n-au reușit să se omoare unii pe alții, invocând de fiecare dată: nu avem autostrăzi, e prea aglomerat, cineva e vinovat, guvernul, oricine, și noi trebuie să ne omorâm unii pe alții și dacă nu reușim, cum spuneam, în accidente de circulație, hai să ne batem cu pumnii, poate cu cuțitele, pistoalele...

Arată gradul de civilizație, dar ce e mai grav e faptul că cei care au ajuns să facă astfel de scene, să se bată efectiv, sunt cei care conduc mașini. Și mașina vreau să amintesc că este o armă. În cazul în care nu o folosești cum trebuie sau în cazul în care o folosești intenționat, pentru a te răzbuna, pentru a face rău, mașina este o armă. Acum câțiva ani, în Franța, a fost un mare atentat făcut cu o mașină, când au murit foarte mulți oameni. Mașinile sunt foarte periculoase și cred că nu ar trebui date pe mâna unor astfel de oameni. Adică, faci așa ceva, să ți se anuleze permisul de conducere, pe motivul că nu te poți controla și dacă nu te poți controla ca să nu te iei la bătaie și să scoți ochii unul la altul, aproape sigur nu te vei controla nici când ești la volan și poți să omori pe alții complet nevinovați - pe tine, pe familia ta și pe alții.

Eu aș face propunerea ca în astfel de cazuri să se umble și la permis: anularea permisului. Mai vii o dată la examen peste doi ani, pentru că, încă o dată spun, dacă nu te poți controla, nu ai ce să cauți la volan", a declarat Titi Aur, citat de Digi24.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel