Băsescu vrea demisia lui Cazanciuc: Și eu am greșit
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Traian Băsescu susține că ministrul Justiției, Robert Cazanciuc, ar trebui să demisioneze pentru că a mințit public, în cazul baronului Adrian Duicu.

VEZI ȘI: Băsescu-Macovei, RĂZBOI TOTAL. Băsescu vorbește despre COMPROMISURILE făcute de Macovei

"Este clar că domnul Robert Cazanciuc a mințit. Eu aștept de la dânsul un comportament specific unui ministru de Justiție într-un stat civilizat și mai ales un comportament specific unui om care reprezintă Justiția la nivelul Guvernului. O reprezintă, nu o face. Administratorul Justiției este CSM", a spus Traian Băsescu.

"Poți să faci greșeli, important este să le recunoști. Și eu am făcut la fel când am greșit. Am zis: fraților, am greșit, asta e. Minciuna, în ceea ce-l privește pe Ministrul Justiției, îl descalifică. Eu am speranța că va demisiona pentru această minciună. Sunt hârtii semnate de domnia sa: una către DNA, una către CSM", a mai spus președintele.

"Repet: eu sper că Robert Cazanciuc va demisiona. Există o singură explicație pentru ca acest lucru să nu se producă: cumetria. Știți că există un grup de cumetrie la Guvern", a mai zis Traian Băsescu la B1 TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel