Băsescu, un nou atac la Antene și România TV
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Aflat la Covasna pentru petrecerea Revelionului, Traian Băsescu nu a ratat ocazia, după ce a ieșit la o mică plimbare în jurul vilei de protocol, pentru a ataca trustul Intact al cărui patron este Dan Voiculescu, dar și România Tv și patronul acesteia, Sebastian Ghiță, proaspăt deputat PSD de Prahova.

În Ajunul Anului Nou, Traian Băsescu și-a arătat din nou colții. Aflat la o scurtă plimbare în jurul vilei de protocol, alături de soție, Traian Băsescu s-a oprit în fața jurnaliștilor și a atacat, în stilul caracteristic, trustul Intact dar și România TV.

Deranjat de prezența jurnaliștilor, vizibil nervos, Băsescu a declarat că nu înțelege această înverșunare din partea trustului lui Voiculescu, dar și a România Tv, al cărui patron este deputatul Sebastian Ghiță, de a prezenta la nesfârșit meniul de Revelion al președintelui, care în opinia sa este meniul restaurantului unde va petrece trecerea dintre ani.

"Par a fi singurul politician care mănâncă, că înțeleg că nu vă interesează ce mănâncă alt politician. Dați meniul restaurantului și nu al președintelui. De ieri, un proprietar media cum e Voiculescu are interes să satureze oamenii, Ghiță de la PSD are același interes, dar interesul oamenilor este să-i lăsați în pace cu politicienii. Și în orice caz, am înțeles că niciun alt politician nu mănâncă, doar președintele mănâncă. Îi mințiți pe români că acela este meniul restaurantului, nu este meniul comandat de mine", a declarat pre;ecintele Băsescu.

Întrebat de jurnaliști ce mănâncă, Traian Băsescu a răspuns că "ce mâncați voi acum și analiștii. Aer!" a răspuns Băsescu vădit iritat de insistența jurnaliștilor, după care președintele și soția sa s-au întors la vila de protocol.

Traian Băsescu va petrece Revelionul la Covasna, într-o locație de patru stele, alături de cele două fiice, la care se va alătura și finii acestuia, prințul Paul și prințesa Lia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel